Delta Hotel

Altijd het water aan uw voeten

Daarom

boekt u deze locatie
  • Uitzicht op de Nieuwe Maas
  • Gratis parkeren
  • Goede bereikbaarheid

Meeting Expert

Leotine Nieberg - van de Pol

Delta Hotel

Uniek, uitzicht, informeel, een gevoel, een beleving en altijd... het water aan uw voeten. Het Delta Hotel gelegen aan de Nieuwe Maas; de combinatie van anders dan anders én professionele service. U waant zich als een wereldreiziger in het steeds wisselende decor van voorbijvarende schepen in de wereldhaven Rotterdam. 

Zalen
Het Delta Hotel biedt unieke zalen voor een vergadering, presentatie, training of receptie. Iedere zaal beschikt over de modernste faciliteiten om elke bijeenkomst vlekkeloos te laten verlopen. Van netwerk aansluiting tot beamer en van flip-over tot geluidsinstallatie. Alle zalen hebben daglicht en uitzicht op de Nieuwe Maas. De zalen bieden tevens een eigen buiten balkon.

Eten & drinken
Voor het eten en drinken is er Nautique: het Restaurant, het Grand Café en de Vier Windstreken. Geheel ingericht in een eigentijds en nautisch thema is dit een absolute aanrader voor iedere gelegenheid. Alles kan in deze unieke locatie. 

Evenementen, feesten en trouwen
Als u iets te vieren hebt, dan kunt u ook terecht bij Delta Hotel. Voor grotere gezelschappen zijn er verschillende zalen met ieder een eigen karakter voor bijvoorbeeld diners en feesten. Ook entertainment of een onvergetelijk themafeest behoort tot de mogelijkheden.

Het Delta Hotel is een officiële huwelijkslocatie. De huwelijksvoltrekking vindt plaats in het Kraaiennest. Voor receptie, lunch, diner en huwelijksfeest zijn er vele mogelijkheden.

Kamers
Het 4-sterren hotel beschikt over 81 diverse hotelkamers. Van Ketelbinkie (single kamer) tot luxe Kapiteins suite met balkon.

Bereikbaarheid
Via de A4 afslag Vlaardingen-Oost of via A20 afslag Vlaardingen-Centrum. Met de trein station Vlaardingen Centraal (8 minuten lopen). Op loopafstand (100 meter) busstation lijn 52.

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?
Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar ons gratis nummer 0800-250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

Delta Hotel

Vraag offerte aan

Adres:

Maasboulevard 15
3133 AK Vlaardingen

Contactgegevens:

0800-250 60 60 (gratis)

Het 4-sterren hotel beschikt over 81 diverse kamers

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE