de Rozenhof

Vergaderen en brainstormen op een unieke locatie in Rotterdam doet u bij de Rozenhof

Daarom

boekt u deze locatie
  • Unieke landelijke locatie in de stad
  • Historische boerderij
  • Gratis parkeren
  • Gelegen aan een natuurgebied

Manager Meeting Experts

Maura Welling

De Rozenhof

De Rozenhof is te huur als sfeervolle vergaderlocatie voor zakelijke meetings, brainstormsessies en trainingen. Met én zonder dagvoorzitter, ontbijt, lunch, diner, borrel of een kookworkshop in de gezellige buitenkeuken. Ook een inspirerende teambuildingsessie is een optie. Alles is mogelijk en de Rozenhof denkt graag met u mee!

Zalen
De Rozenhof heeft vier moderne vergaderruimtes met ieder zijn eigen karakteristieke kenmerken: De Droomzolder, De Hooizolder, De Spreekzolder en De Woonkamer. Het pand is modern ingericht, met behoud van de oude elementen van de boerderij. Net als de omgeving straalt de Rozenhof rust uit. De Droomzolder is geschikt voor ongeveer 12 personen. In de vergaderruimtes De Hooizolder en De Woonkamer kunnen maximaal zes mensen plaatsnemen. De grootste vergaderruimte, De Spreekzolder, is geschikt voor maximaal 20 personen.

Eten & drinken
Vergaderen bij de Rozenhof biedt vele mogelijkheden. Zo kan de Rozenhof op aanvraag een ontbijt, lunch, diner, borrel, BBQ of hartige en zoete versnaperingen verzorgen. Daarnaast wordt graag rekening gehouden met allergieën en andere dieetwensen. Koffie, thee, water, fris, koekjes & fruit gedurende de dag, zijn standaard bij de vergaderprijzen inbegrepen. 

Voorzieningen
De Rozenhof beschikt over veel verschillende voorzieningen. De vergaderruimtes beschikken over een beamer en projectiescherm of beeldscherm, flip-overs, stiften en een klimaatbeheeringssysteem. De locatie heeft een ruime tuin met buitenkeuken waar u op verzoek kunt lunchen, dineren, borrelen en BBQ'en. Daarnaast is er wifi op de hele locatie.

Bereikbaarheid
De Rozenhof heeft op eigen terrein voldoende gratis parkeerplaatsen en is makkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Op vijf minuten afstand van de A16 (afslag centrum, onderaan de Van Brienenoordbrug) en op loopafstand van tramstation De Esch (eindhalte tram 21 en 24).

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?
Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar ons gratis nummer 0800-250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl

De Rozenhof

Vraag offerte aan

Adres:

Nesserdijk 368 - 370
3063 NE Rotterdam

Contactgegevens:

0800-250 60 60 (gratis)

De Rozenhof beschikt over 4 moderne zalen met ieder zijn eigen kenmerken

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE