De Broodfabriek

Oude fabriek ingericht als multifunctionele locatie

Daarom

boekt u deze locatie
  • Gratis parkeergelegenheid 
  • Zeer goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer
  • 3 multifunctionele zalen, 2 beurshallen en flexibele subruimtes
  • Uitgebreide facilitaire voorzieningen en Wifi 

Meeting Expert

Leotine Nieberg - van de Pol

De Broodfabriek

De Broodfabriek is gesitueerd in de oude broodfabriek van Bakkerij Hus in Rijswijk. Decennia lang werden hier vele broden gebakken voor de wijde regio. Inmiddels is het complex ingericht als een multifunctioneel Expo & Evenementen centrum. Er zijn multifunctionele congres- feestzalen en ruim 10.000 m2 beursvloer verdeeld over Bakkerij 1 & 2.

Zalen
De Broodfabriek beschikt over 3 multifunctionele zalen, 6 flexibele break-out rooms en 2 beurshallen, individueel of geschakeld inzetbaar. De zalen zijn standaard van veel faciliteiten voorzien als sfeerverlichting, modern meubilair, gratis WiFi, XXL schermen en een professioneel geluidssysteem in de congreszaal. 

De veelzijdigheid van de diverse zalen en beurshallen maken De Broodfabriek, in combinatie met de uitstekende bereikbaarheid en parkeervoorzieningen, tot een perfecte locatie voor allerlei bedrijfsevenementen.

Eten & drinken
De Broodfabriek verzorgt hoogwaardige catering vanuit eigen keuken en met culinaire partners. Of het nu gaat om de culinaire invulling tijdens uw congres, galadiner, personeelsfeest of beurs, het aanbod wordt altijd afgestemd op uw wensen.

Bereikbaarheid
De Broodfabriek is uitstekend bereikbaar met openbaar en eigen vervoer. Treinstation Rijswijk ligt op 5 minuten loopafstand en bus en tram stoppen direct voor de entree. Het complex ligt aan de voet van de A4, nabij de A12 en de A13. Bij De Broodfabriek kunnen uw gasten gratis parkeren op het parkeerterrein P2 of gratis langs de openbare weg. In de parkeergarage geldt het dagtarief van vijf euro per auto per dag.  

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?
Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar ons gratis nummer 0800-250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

De Broodfabriek

Vraag offerte aan

Adres:

Volmerlaan 12
2288 GD Rijswijk 

Contactgegevens:

0800-250 60 60 (gratis)

De perfecte locatie voor allerlei bedrijfsevenementen

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE