Corpus Congress Centre

Bijzondere 'Reis door de mens' in CORPUS

Daarom

boekt u deze locatie
  • Penthouse op 8ste etage met schitterend uitzicht  
  • Reis door de mens als workshop
  • Plug & Play systeem 
  • Grote congreszaal

Meeting Expert

Leotine Nieberg - van de Pol

CORPUS Congress Centre

In CORPUS gaan beleving, educatie, gezondheid én innovatie hand in hand! De kernwaarden veel bewegen, verantwoord eten en gezond leven staan centraal in CORPUS ‘reis door de mens’. CORPUS Congress Centre is gehuisvest in hetzelfde gebouw, echter zijn deze volledig van elkaar gescheiden. Het gebouw of de kernwaarden van CORPUS kunnen goed als kapstok worden gebruikt voor uw eigen boodschap tijdens het congres of het evenement. De reis door de mens kan als workshop worden toegevoegd, bijvoorbeeld tijdens de borrel.

Zalen
De grote congreszaal is bij uitstek geschikt voor plenaire sessies en grote diners. De zaal kan volledig worden verduisterd maar in korte tijd ook weer worden omgetoverd naar een zaal met daglicht. De breakoutzalen zijn vier kleinere functionele zalen die door middel van schuifwanden op verschillende manieren aan elkaar kunnen worden gekoppeld. Dit creëert een scala aan mogelijkheden voor subsessies en workshops tijdens plenaire sessies.

Eten & drinken
CORPUS beschikt over uitstekende in house catering. Bij de culinaire invulling wordt zoveel mogelijk gewerkt met streekproducten en wordt er rekening gehouden met het seizoen. Er wordt natuurlijk ook nauw samengewerkt met eventcateraars. Meerdere opties hierin zijn mogelijk

Evenementen & feesten
De lounge is een industriële 7 meter hoge ontvangst- en cateringruimte die bij uitstek geschikt is voor grote diners en spectaculaire feesten. Het terras op het zuiden grenst aan het bargedeelte. Een cocktail in de lounge met aansluitend een sitdown diner in de congreszaal behoort tot slechts een van de vele mogelijkheden. 

Bereikbaarheid
CORPUS ligt aan de A44 ter hoogte van Leiden. Vanaf station Leiden rijden diverse bussen richting CORPUS. 

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?
Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar ons gratis nummer 0800-250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

CORPUS

Vraag offerte aan

Adres:

Willem Einthovenstraat 1
2342 BH Oegstgeest 

Contactgegevens:

0800-250 60 60 (gratis)

De grote congreszaal is bij uitstek geschikt voor plenaire sessies en grote diners.

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE