City Resort Hotel Leiden

Perfect gelegen locatie met panoramisch uitzicht

Daarom

boekt u deze locatie
  • Toplocatie Leiden, naast het Centraal Station
  • Prachtig panorama uitzicht
  • Luxe wellnessresort
  • Restaurant The Second Level & Restaurant Twelve

Meeting Expert

Leotine Nieberg - van de Pol

City Resort Hotel Leiden

Naast het Centraal Station van Leiden, in het grootse pand aan de Bargelaan is dit prachtige hotel gevestigd. Geniet van luxe en ontspanning in het Wellnessresort op de 11e verdieping, of laat uw zintuigen prikkelen in Restaurant The Second Level op de 2e verdieping, of Restaurant Twelve op de 12e verdieping. Hotel Leiden biedt een adembenemend uitzicht over de stad.

Zalen
De boardrooms, multifunctionele meetingrooms en het Atrium maken het mogelijk om vergaderingen, trainingen, seminars en andere bijeenkomsten te organiseren vanaf 8 tot 500 gasten.

Eten & drinken
Op de tweede verdieping van het hotel vindt u The Second Level, een van de hotspots van Leiden door zijn trendy looks en comfortabele ligging ten opzichte van het centrum. The Second Level is een ideale locatie voor zowel een zakelijke lunch, een goede meeting, als ook een bruisend event in de Sleutelstad!

Twelve is het restaurant met het mooiste panorama uitzicht over Leiden. De moderne bar, op het westen gericht, biedt een uitzicht tot de duinkoppen van het Noordzeestrand.

Evenementen & feesten
Bij City Resort Hotel Leiden kunt u terecht voor een congres, bijeenkomst of feestelijk evenement zoals een bruiloft of personeelsfeest. 

City Resort Hotel Leiden is zeer geschikt als trouwlocatie. Of het nu gaat om een diner, receptie, feestavond of een combinatie hiervan. Voor ieder onderdeel is er een prachtige ruimte beschikbaar, passend bij elk budget!

Bereikbaarheid
Gelegen in het centrum van Leiden, naast Centraal Station Leiden en het LUMC (Leids Universitair Medisch Centrum).

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?
Deze locatie is direct online te reserveren via de oranje button: Beschikbaarheid & prijs. Meer informatie? Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar ons gratis nummer 0800-250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

City Resort Leiden

Vraag offerte aan

Adres:

Bargelaan 180
2333 CW Leiden

Contactgegevens:

0800-250 60 60 (gratis)

Luxe wellnessresort met diverse sauna's en baden

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE