BEST WESTERN PLUS City Hotel Gouda

Inspirerend stadshotel

Daarom

boekt u deze locatie
  • Centrale ligging in het centrum van Gouda
  • 101 kamers en 7 vergaderzalen
  • Interieur herinnert u aan de rijke historie van Gouda

Meeting Expert

Leotine Nieberg-van de Pol

Best Western Plus City Hotel Gouda

In het historische centrum van Gouda, gelegen aan één van de mooiste grachten van de stad - de Hoge Gouwe - vindt u Best Western Plus City Hotel Gouda. Het prachtige stadshotel met 101 kamers en 7 vergaderzalen met zijn bijzondere interieur herinnert u aan de rijke geschiedenis van Gouda. Op zoek naar een evenementenlocatie waar u zeker bent van een warm welkom en waar u voor uw gasten alle service en aandacht krijgt die u wenst? Best Western Plus City Hotel Gouda biedt u deze zekerheid en nog veel meer!

Zalen
Best Western Plus City Hotel Gouda heeft uitstekende vergader- en conferentiefaciliteiten. Met 7 multifunctionele zalen met een totaal capaciteit van maximaal 300 personen in theateropstelling en 500 personen voor feestelijke evenementen kunt u bij Best Western Plus City Hotel Gouda altijd terecht. Of het nu gaat om een productpresentatie, vergadering, workshop, training, boardmeeting, tentoonstelling, receptie, bruiloft of feest; u krijgt alle service en aandacht om uw evenement zo soepel en succesvol mogelijk te laten verlopen. Uw gasten zullen dankbaar zijn voor uw goed georganiseerde evenement!

Eten en drinken
In het restaurant geniet u van het uitgebreide ontbijtbuffet, een luxe lunch of heerlijk diner naar keuze. Elk seizoen biedt Best Western Plus City Hotel Gouda u een kleine doch heerlijke menukaart. Het restaurant biedt plaats aan 120 personen. De flexibele inrichting biedt de mogelijkheid om gedurende alle eetmomenten zowel kleine als grotere groepen optimaal te bedienen. Door de enorme lichtkoepel die de connectie tussen de oude gas- en lichtfabriek en het moderne hotel vormt, valt er veel daglicht in het sfeervol ingerichte restaurant.

De hotelbar is uitermate geschikt om uw meeting informeel af te sluiten met een drankje en een Gouds hapje of om een aperitief te nemen voorafgaand aan uw diner in het restaurant.

Evenementen & feesten
De hotelbar van Best Western Plus City Hotel Gouda is bijzonder geschikt voor o.a. recepties, bedrijfsborrels, jubilea en afscheidsfeesten. Wenst u het hotel in zijn geheel af te huren? Ook dat is mogelijk in Best Western Plus City Hotel Gouda.

Kamers
Best Western Plus City Hotel Gouda heeft 101 kamers onderverdeeld in 84 Comfort Rooms, 14 Executive Rooms en 3 Suites. Het hele hotel ademt Gouda. Zo heeft elke kamer zijn eigen naam en foto die verwijst naar een plek of bezienswaardigheid in Gouda. Geniet van een comfortabel verblijf!

Meer informatie? Direct online reserveren?
Deze locatie is direct online te reserveren via de oranje button: Beschikbaarheid & prijs. Meer informatie? Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar ons gratis nummer 0800-250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

City Hotel Gouda

Vraag offerte aan

Adres:

Hoge Gouwe 201

2801 LE Gouda

Contactgegevens:

0800-250 60 60 (gratis)

Gelegen in het historische centrum van Gouda aan één van de mooiste grachten van de stad

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE