Organiseert u  een vergadering of congres in Zuid-Holland? Op Regardz.nl vindt u uiteenlopende bijzondere vergaderlocaties en congreslocaties. Regardz heeft unieke vergaderlocaties en congreslocaties in Den Haag, Rotterdam, Gouda en omgeving voor u op een rijtje gezet. Van een congreslocatie met het grootste auditorium van Nederland tot aan een vergaderlocatie met een historie en een verhaal. Deze vergader- en congreslocaties zijn van alle gemakken voorzien. Als u uw bijeenkomst reserveert via Regardz, zorgen wij dat alles tot in de puntjes geregeld is.

Op Regardz.nl kunt u gemakkelijk en snel uw bijeenkomst online reserveren. Wilt u ook 24/7 online uw bijeenkomsten kunnen reserveren en beheren? Registreer u dan in de online omgeving ‘MyZone’. Hier kunt u in slechts vier stappen reserveren bij verschillende locaties door heel Nederland. Heeft u toch niet helemaal de juiste locatie gevonden die u zocht? Neem dan gerust contact met ons op. Eigenlijk willen wij nooit meer Neen zeggen. Zelfs voor de meest onmogelijke wens is er eigenlijk altijd een Ja. Natuurlijk kunt u ook altijd online een offerte aanvragen.

Dit is slechts een selectie van de mogelijkheden. Waar u ook wilt bijeenkomen, we regelen het graag voor u. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Bel dan gratis naar 0800-250 60 60 of mail naar MeetingExpert@regardz.nl.