Van der Valk Hotel Middelburg

Locatie centraal in Zeeland gelegen aan de rand van Middelburg

Daarom

boekt u deze locatie
  • Moderne en comfortabele vergaderlocatie met flexibel inzetbare zalen.

  • Uitstekend bereikbaar, zowel met de auto als met openbaar vervoer.

  • Ruim voldoende gratis parkeergelegenheid.

  • Breed scala aan (teambuilding) activiteiten in de omgeving beschikbaar.

Meeting Expert

Leotine van de Pol

Van der Valk Hotel Middelburg

Van der Valk Hotel Middelburg is centraal gelegen in Zeeland, aan de rand van Middelburg. De ligging aan de A58 zorgt voor een uitstekende bereikbaarheid. Het prachtige Walcherse achterland, de stranden van Zeeland, de bossen bij Domburg en de vele culturele hoogtepunten in de stad Middelburg lenen zich uitstekend voor een breed scala aan activiteiten in combinatie met een meeting.

Zalen
Van der Valk Hotel Middelburg beschikt over 11 zalen, waarvan 4 boardrooms. De zalen zijn van alle gemakken voorzien en geschikt voor zowel zakelijke als privé bijeenkomsten.

Eten & drinken
Geniet van een uitgebreid ontbijtbuffet voor een goede start van de dag. Ook ’s middags en ’s avonds kunt u in het sfeervolle restaurant terecht voor een heerlijke lunch en/of diner. Voor een afspraak met een goede kop koffie spreekt u af in de gezellige lobby.

Evenementen, feesten en trouwen
Voor uw bedrijfsevenement, personeelsfeest, receptie of jubileum kunt u terecht bij Van der Valk Hotel Middelburg. Van der Valk Hotel Middelburg is ook dé locatie voor de mooiste dag van uw leven. In overleg met u wordt een perfecte dag georganiseerd voor u en uw gasten, waarbij diverse hapjes en drankjes verzorgd worden.

Kamers
Van der Valk Hotel Middelburg beschikt over 119 hotelkamers, verdeeld over verschillende kamertypes en suites. Alle kamers beschikken over comfortabele bedden en airconditioning voor een goede nachtrust.

Bereikbaarheid
Van der Valk Hotel Middelburg ligt dichtbij de A58 en de N57. 

Meer informatie? Offerte aanvragen?
Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar ons gratis nummer 0800-250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

Hotel Middelburg

Vraag offerte aan

Adres:

Paukenweg 3
4337 WH Middelburg

Contactgegevens:

0800-250 60 60 (gratis)

Voor een afspraak met een goede kop koffie spreekt u af in de gezellige lobby

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE