Van der Valk Hotel Goes

Locatie gelegen in het groene hart van Zeeland

Daarom

boekt u deze locatie
  • Gelegen in het groene hart van Zeeland maar toch uitstekend bereikbaar 
  • Ruim voldoende, gratis parkeergelegenheid
  • Flexibel inzetbare zalen

Meeting Expert

Leotine Nieberg

Van der Valk Hotel Goes

In het groene hart van de provincie Zeeland, centraal gelegen tussen Bergen op Zoom, Terneuzen en Middelburg, vindt u Van der Valk Hotel Goes. Een hotel dat bekend staat om zijn gastvrijheid in een omgeving met ongekende mogelijkheden. Van der Valk Hotel Goes is een landelijk gelegen zaken- en vakantiehotel midden in het ongerepte Zeeuwse landschap. 

Zalen
Bij Van der Valk Hotel Goes kunt u terecht voor congressen, vergaderingen, trainingen, seminars, bedrijfspresentaties, exposities etc. De locatie beschikt over een ruim aantal multifunctionele zalen met een groot aantal vergaderaccessoires en audiovisuele apparatuur.

Eten en drinken
Van een snel of juist uitgebreid ontbijtbuffet in het restaurant, een smakelijke lunch in de brasserie, tot een heerlijk diner, de gehele dag staat onze keukenbrigade voor u klaar. 

Evenementen & feesten
Bij Van der Valk Hotel Goes kunt u terecht voor evenementen en feesten. Bijzondere buffetten, heerlijke hapjes, verzorgde drankjes, sfeervolle ruimtes en attente bediening. Alles draagt eraan bij om van uw feestelijke gelegenheid iets heel bijzonders te maken. In alle zalen is achtergrond muziek aanwezig en voor voordrachten en toespraken kan probleemloos een microfoon worden aangesloten. Voor live muziek in de vorm van organisten, pianisten, duo's, en zelfs grote show- en dansorkesten kan gezorgd worden.

Kamers
Van der Valk Hotel Goes beschikt over 131 hotelkamers van verschillende types. Alle kamers beschikken over comfortabele bedden voor een goede nachtrust. 

Trouwen
Een bruiloftsfeest is maatwerk, afgestemd op uw persoonlijke wensen en binnen uw budget. Bij Van der Valk Hotel Goes houden ze rekening met uw wensen en verzorgen ze uw belangrijkste dag tot in de puntjes.

Bereikbaarheid
Van der Valk Hotel Goes is zeer gemakkelijk bereikbaar via snelweg A58/A256.

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?
Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar ons gratis nummer 0800-250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

Van der Valk Hotel Goes

Vraag offerte aan

Adres:

Anthony Fokkerstraat 100
4462 ET Goes

Contactgegevens:

0800-250 60 60 (gratis)

In het groene hart van de provincie Zeeland, centraal gelegen tussen Bergen op Zoom, Terneuzen en Middelburg.

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE