Grand Hotel Ter Duin

Vergaderen in het pareltje van Zeeland

Daarom

boekt u deze locatie
  • Mooie ligging vlakbij het strand en de bossen
  • Relaxen in het zwembad, de sauna en het stoombad
  • 4 grote vergaderzalen
  • Prachtige trouwlocatie
  • Mogelijkheid tot verrassende teambuildingsactiviteiten 

Manager Meeting Experts

Maura Welling

Grand Hotel Ter Duin

Grand Hotel Ter Duin heeft de perfecte locatie om werk en ontspannen te combineren. Zo kunt u overdag vergaderen en als pauze iets aan teambuilding doen, bijvoorbeeld op het strand. Daarnaast is Grand Hotel Ter Duin zeer flexibel en denken ze graag met u mee. Zo probeert Grand Hotel Ter Duin samen met het team uw vergadering zo efficiënt mogelijk te maken.

Diverse zalen
Het hotel beschikt over 4 grote vergaderzalen en 2 boardrooms. Deze 4 grote zalen zijn verbonden d.m.v. een scheidingswand, hierdoor is er de mogelijkheid van 2, 3 of 4 zalen ook 1 grote zaal te maken.

Eten & drinken
In Restaurant Ter Duin wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van dagverse producten. De verfijnde, klassieke en moderne smaak van de culinaire hoogstandjes zijn modern gepresenteerd op het bord. Ook voor u en uw gezelschap is het mogelijk een 3, 4 of 5 gangen menu naar uw wensen samen te stellen

Evenementen & feesten
Alles is mogelijk: Een meerdaags congres tot een feest met live muziek, een uitgebreide BBQ of een teambuilding op het strand of in de bossen. 

Kamers
Grand Hotel Ter Duin heeft 4 verschillende soorten kamers. De comfort kamers hebben een oppervlakte van 40m² en de grootste kamers kunnen een oppervlakte hebben van 70-105 m². Alle kamers zijn dus zeer ruim. Ook zijn de kamers gezellig ingericht waardoor u zich snel thuis voelt. Alle kamers zijn voorzien van een badkamer. In de luxe kamers en de appartementen kunt u heerlijk ontspannen op een balkon met prachtig uitzicht.

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?
Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar ons gratis nummer 0800-250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl

Grand Hotel Ter Duin

Vraag offerte aan

Adres:

Hogeweg 55
4328 PB  Burgh Haamstede

Contactgegevens:

0800-250 60 60 (gratis)

De perfecte locatie om werk en ontspanning te combineren

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE