Fletcher Zuiderduin Beachhotel

Een unieke en inspirerende omgeving vlakbij het Zeeuwse strand

Daarom

boekt u deze locatie
  • Het interieur is geheel in stijl met de hippe uitstraling van de vaste Beachclub Zuiderduin
  • Een unieke plek met een inspirerende omgeving
  • De natuur binnen handbereik
  • Veel faciliteiten 

Meeting Expert

Leotine Nieberg

Fletcher Zuiderduin Beachhotel

Tussen de levendige Walcherse badplaatsen Zoutelande en Westkapelle ligt het recent geheel gerenoveerde Zuiderduin Beachhotel. Een unieke en inspirerende omgeving in het zeer geliefde Zeeuwse land. Met natuur binnen handbereik en de vele faciliteiten bent u verzekerd van een heerlijk verblijf. Het interieur is geheel in stijl met de hippe uitstraling van de vaste Beachclub Zuiderduin, pal achter het hotel op het strand.

Zalen
Het hotel heeft 4 zalen voor uw conferentie, vergadering of presentatie. Deze vergaderzalen zijn geschikt voor maximaal 250 personen. Uiteraard beschikken de zalen over alle moderne vergaderfaciliteiten en voldoen ze aan de hedendaagse vergadereisen.

Eten en drinken
De kwaliteit van het culinaire restaurant laat niets te wensen over. Hier kunt u genieten van à la carte streekgerechten, maar ook van een hapje en een drankje. De keuken is geïnspireerd door de Franse- en Mediterrane keuken en heeft daarnaast invloeden uit de ‘Zeeuwse streek’. Er is veel aandacht voor verse visspecialiteiten, maar ook de vleesliefhebber zal het hier aan niets ontbreken.

Evenementen & feesten
Het hotel biedt een capaciteit tot 1500 gasten, diverse mogelijkheden en een perfecte catering. Bij ons kunt u uitstekend terecht voor onder meer bruiloften, jubilea, verjaardagen, babyborrels, koffietafels, feestjes en private diners. Een evenement of activiteit starten in de ambiance van het hotel en voortzetten op het strand of een speciaal (outdoor) arrangement? Het is bij Zuiderduin Beachhotel allemaal mogelijk!

Trouwen in Zuiderduin Beachhotel
Niet alleen voor bruiloften, maar ook voor huwelijksjubilea bent u hier aan het goede adres. Zuiderduin Beachhotel in Westkapelle heeft alle ingrediënten om van uw trouwdag de mooiste dag van uw leven te maken.

Kamers
Zuiderduin Beachhotel beschikt over 71 kamers, waarvan 70 comfortabele hotelkamers en 1 suite.

Faciliteiten
Zuiderduin Beachhotel beschikt over verschillende indoor en outdoor activiteiten waar u gebruik van kunt maken, zoals tafeltennis, jeu de boule baan, sauna & solarium, tennisbaan, familiespelen en een buitenzwembad.

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?
Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar ons gratis nummer 0800-250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

Zuiderduin Beachhotel

Vraag offerte aan

Adres:

De Bucksweg 2

4361 SM Westkapelle

Contactgegevens:

0800-250 60 60 (gratis)

Een unieke plek met een inspirerende omgeving in het zeer geliefde Zeeuwse land.

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE