Fletcher Landgoedhotel Renesse

Een inspirerende locatie waar natuur, rust en ruimte elkaar vinden

Daarom

boekt u deze locatie
  • Prachtige locatie gelegen op Landgoed Moermond
  • 9 schitterende vergaderzalen
  • Een van de bekendste trouwlocaties van Zeeland

Assistent Manager Meeting Experts

Ferdi Steenbrink

Gastenwaardering 8.2

Scoreverdeling
Algemene indruk 8
Bereikbaarheid 8
Inrichting van de zaal 9
Lunch en/of diner 8
Gastvrijheid medewerkers 8

Gebaseerd op 1 reviews.
De reviews zijn door onze gasten geschreven na hun bijeenkomst.

Fletcher Landgoedhotel Renesse

Landgoedhotel Renesse biedt de zakelijke gast een unieke ervaring op een prachtige locatie. Het is gelegen op het Landgoed Moermond, een beschermd natuurgebied van 45 hectare waar u kunt genieten van prachtig natuurschoon, rust en ruimte. Dé ideale omgeving voor een inspirerende meeting. Daarnaast bevindt het hotel zich op loopafstand van het strand, waardoor u een vergadering perfect kunt combineren met een outdoor- of teambuilding activiteit. 

Op het landgoed vindt u het 13e eeuws Slot Moermond dat is omgeven door een slotgracht en een fraaie tuin. In het slot zijn geen hotelkamers, maar wel negen schitterende vergaderzalen. Een meer inspirerende omgeving voor uw zakelijke bijeenkomst vindt u niet!

U kunt uw zakelijke verblijf verlengen met een overnachting in één van de 44 comfortabele kamers in het hotel. Het hotel bevindt zich op ongeveer 300 meter afstand van het slot. Alle kamers zijn recentelijk gerenoveerd en staan garant voor een goede nachtrust. In het hotel vindt u ook de sfeervolle Orangerie waar u terecht kunt voor een uitgebreid ontbijt, lunch, high tea, smakelijk diner of compleet verzorgde borrel. Tevens zijn hier nog twee moderne en multifunctionele vergaderzalen voorzien van moderne apparatuur.

Zalen
Landgoedhotel Renesse biedt u zowel het hotel als het prachtige Slot Moermond voor uw vergadering, training of andere bijeenkomst. Beide plekken bieden meerdere vergaderzalen en uiteraard beschikken de zalen over alle moderne vergaderfaciliteiten en voldoen aan de hedendaagse vergadereisen. Landgoedhotel Renesse beschikt over 9 zalen die geschikt zijn voor groepen tot 100 personen. Deze zalen zijn voorzien van audiovisuele middelen en daglicht.

Eten & drinken
In de sfeervolle Orangerie kunt u terecht voor een alleen een glas wijn of een heerlijk diner. De menukaart bevat veelal Frans georiënteerde gerechten, waarin de heerlijkste streekproducten worden verwerkt, aangepast aan de seizoenen. De rustieke omgeving en gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat u van een ontspannen avond geniet.

Trouwen in Zeeland
Slot Moermond is een van de bekendste trouwlocaties van Zeeland. In de trouwzaal kunt u uw huwelijk laten voltrekken door een ambtenaar van de burgerlijke stand en het feest viert u in een van de zalen, de tuinkamer of de slottuin. Na afloop kunnen uw gasten in stijl overnachten in het hotel, slechts een korte wandeling van het slot verwijderd. Om de volgende ochtend in alle rust na te genieten van een vorstelijk ontbijt in Orangerie. 

De schitterende tuin, de indrukwekkende omgeving en het slot met haar sfeervolle zalen staan uiteraard ook tot uw beschikking voor een bijzondere receptie, familiefeest, barbecue, tuinfeest of high tea. Wat u ook wilt vieren, hoe uw feestdag er ook uit moet zien, het wordt geregeld op Landgoed Moermond.

Kamers
Landgoedhotel Renesse beschikt over 44 comfortabele hotelkamers.

Meer informatie?
Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar ons gratis nummer 0800-250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

Landgoedhotel Renesse

Vraag offerte aan

Adres:

Stoofwekken 5

4325 BC Renesse

Contactgegevens:

0800-250 60 60 (gratis)

Dé ideale omgeving voor een inspirerende meeting

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE