Fletcher Hotel-Restaurant De Dikke Van Dale

ZAKELIJK BIJEENKOMEN IN EEN GERESTAUREERD KLOOSTER UIT DE 19E EEUW

Daarom

boekt u deze locatie
  • Authentieke locatie
  • Fiets locatie
  • Restaurant Johan Hendrik – Gastronomische keuken
  • Bistro Van Dale – Hedendaagse keuken
  • Gelegen op de grens van Nederland en België aan de kust
  • Officiële trouwlocatie

Assistent Manager Meeting Experts

Ferdi Steenbrink

Fletcher Hotel-Restaurant De Dikke Van Dale

Gelegen op de grens van Nederland en België, in de Middeleeuwse vestingstad Sluis, vindt u Fletcher Hotel-Restaurant De Dikke Van Dale. Dit hotel is gevestigd in een voormalig klooster en biedt u een klassieke sfeer met hedendaags comfort.

Eten & Drinken
In De Bistro kunt u genieten van de hedendaagse keuken en de klassiekers. Vindt u uw gading hier niet, dan kunt u terecht in het Gastronomisch restaurant Johan Hendrik voor een 3, 5 of 7 gangenlunch of diner, of simpelweg voor Gastronomisch á la carte.

Evenementen & Feesten
Het hotel beschikt over 3 modulaire zalen waaronder de plenaire zaal over daglicht beschikt, voorts kan de Casinozaal gebruikt worden voor feesten en evenementen.

De Bistro van de locatie kan geprivatiseerd worden als bar en ook hier kunnen kleine bedrijfsfeesten of andere evenementen georganiseerd worden.

Zalen
Het hotel beschikt over 3 modulaire vergaderzalen die kunnen omgevormd worden tot 1 grote zaal. Alle zalen zijn uitgerust met een beamer, scherm, flipchart, schrijfgerei, muntjes, sprankelend en niet sprankelend water, koffie en thee

Kamers
Het hotel beschikt over 64 kamers onderverdeeld in 5 types. Alle kamers zijn comfortabel en sfeervol ingericht en van alle gemakken voorzien.

Trouwen
Als voormalig klooster is er geen locatie in Zeeland zo authentiek om te trouwen als deze. Voorts ook erkend als officiële trouwlocatie is de Dikke Van Dale de locatie bij uitstek om de grote sprong van het huwelijk in het leven te wagen.

Voorzieningen
De dikke Van Dale beschikt over een kleine Sauna en Turks Bad Ruimte, voorts zijn er e-bikes en gewone fietsen te huur.

Bereikbaarheid
Goed bereikbaar uit België via Knokke, uit Nederland via Oostburg en met het openbaar vervoer met de bus (lijn 42 richting Brugge)

Meer informatie?
Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar ons gratis nummer 0800-250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

De Dikke Van Dale

Vraag offerte aan

Adres:

St. Annastraat 46
4524 JE Sluis

Contactgegevens:

0800-250 60 60 (gratis)

Het hotel beschikt over 3 moderne zalen die geschikt zijn voor alle soorten evenementen

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE