Van der Valk Hotel Houten-Utrecht

60 meter hoge toren met moderne faciliteiten

Daarom

boekt u deze locatie
  • Centraal gelegen, nabij Utrecht 
  • Ruime, luxe hotelkamers
  • Modern uitgeruste vergaderfaciliteiten

 

Assistent Manager Meeting Experts

Ferdi Steenbrink

Van der Valk Hotel Houten-Utrecht

Hotel Houten is centraal gelegen aan de A27 op steenworp afstand van de stad Utrecht en de Jaarbeurs. Het meest opvallende en verrassende is de vorm van het gebouw, een toren van 60 meter hoogte, maar ook in het gebouw zijn veel nieuwe ideeën verwerkt met een luxueuze uitstraling.

Zalen
Een succesvolle zakelijke meeting begint bij de ideale locatie. De 20 multifunctionele zalen zijn stuk voor stuk sfeervol ingericht en bieden toegang tot een wereld van bedieningsgemak. Maar u profiteert ook van ruime gratis parkeergelegenheid en ondersteuning door enthousiaste professionals. Dus of het nu gaat om productpresentaties, seminars, overnameonderhandelingen of om een intensieve board meeting: Hotel Houten staat aan de basis van uw zakelijk succes.

Kamers
Het hotel is licht en ruim opgezet met veel oog voor detail. Er is veel aandacht besteed aan het comfort en de luxe uitstraling van de hotelkamers. Naast 150 hotelkamers hebben we een aantal schitterende suites voor u!

Trouwen 
Uw droomdag werkelijkheid maken? Hotel Houten is de ideale plek voor een feestelijke receptie, een elegant diner dan wel een swingend feest. Het enthousiaste team bespreekt graag alle mogelijkheden met u, zodat u terugkijkt op een waardevolle herinnering met familie en vrienden.

Eten & drinken   
Bij Hotel Houten wordt met passie gekookt. Het jonge en getalenteerde team presenteert regelmatig seizoensgebonden specialiteiten. Maar ook de ‘standaard’ menukaart biedt een royale keuze, variërend van klassieke vleesgerechten tot verfijnde visschotels, verfrissende salades en de ‘signature dish’: een ‘Surf & Turf’ van malse haasbiefstuk en een halve kreeft thermidor, geserveerd met een romige cognacsaus. Bij mooi weer eet u natuurlijk op het zonneterras, waar het – net als in de trendy bar – uitstekend natafelen is.

Bereikbaarheid
Nabij de A27 en vanaf Utrecht Centraal bus 47 naar halte Houten Rondeel/ de Veste.

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?
Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar ons gratis nummer 0800-250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

Van der Valk Hotel Houten

Vraag offerte aan

Adres:

Hoofdveste 25
3992 DH Houten

Contactgegevens:

0800-250 60 60 (gratis)

De 20 multifunctionele zalen zijn sfeervol ingericht

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE