Tribes Utrecht Papendorp

De beste flexplek van Nederland

Loading…

Daarom

boekt u deze locatie
  • Inspirerende en sfeervol ontmoetingsplaatsen
  • Beste flexplek van Nederland
  • Fullservice hostess
  • Inspirerende omgeving

 

Manager Meeting Experts

Maura Welling

Tribes Utrecht Papendorp

In Utrecht Papendorp is de Secoya-stam met hun kosmische kano’s neergestreken in Papendorp bij Tribes Utrecht Papendorp. Het pand is voorzien van alle middelen en technische infrastructuur die u kunt verwachten binnen het moderne bedrijfsleven. Van heerlijke koffie tot geïntegreerde beamers, alles staat tot uw beschikking. Bovendien staat het team klaar om u te assisteren en uw deelnemers te voorzien van een 5-sterren service.

Zalen
Tribes Utrecht Papendorp heeft de beschikking over negen zalen, een groot restaurant en de mogelijkheid om te vergaderen in een bruin café. De vergaderzalen zijn aan te passen en sommige ruimtes kunnen tot wel 50 personen gevuld worden. De vergaderzalen zijn voorzien van alle gemakken die u kunt verwachten om een vergadering in goede orde te leiden.

Eten & drinken
Bij Tribes Utrecht Papendorp hanteren wij het Good Food, Good life principe. Al onze voedselwaren worden op een verantwoordelijke wijze gemaakt en met een glimlach geserveerd. U kunt er voor kiezen om gebruik te maken van onze restaurant maar u kunt er ook voor kiezen om een arrangement te bestellen.

Bereikbaarheid
Tribes Utrecht Papendorp is goed bereikbaar met de auto. De locatie is voorzien van ruime parkeergelegenheden en de A2 en A12 zijn nabij gelegen. Daarnaast rijden er bussen van en naar Utrecht Centraal.

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?
Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar ons gratis nummer 0800-250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

Tribes Utrecht

Vraag offerte aan

Adres:

Papendorpseweg 93
3528 BJ Utrecht

Contactgegevens:

0800-250 60 60 (gratis)

Tribes Utrecht is ingericht volgens de Secoya-stam met hun kosmische kano’s

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE