Slot Zeist

Een overweldigende, warme en excentrieke evenementenlocatie

Daarom

boekt u deze locatie
  • Rustige bosrijke omgeving en centrale ligging
  • 2 grote plenaire ruimtes, 16 sub ruimtes
  • Evenementen tot 1.250 personen
  • Geschikt voor evenementen & feesten

Manager Meeting Experts

Madeloes van Rooijen-Karremans

Slot Zeist

Slot Zeist is overweldigend, warm en excentriek. Het Slot heeft de rust van een bosrijke omgeving en het gemak van een centrale ligging.

Het Slot en de tuinen bieden bijzondere mogelijkheden voor zakelijke bijeenkomsten, spectaculaire feesten en evenementen, bruiloften, exclusieve diners en ontmoetingen. Met een totaal van 18 zalen is er voor elke bijeenkomst een geschikte ruimte.

Het team bestaat uit gedreven, jonge en enthousiaste mensen die met hun ruime ervaring precies weten waar een goede vergader- en evenementenlocatie aan moet voldoen. Het team ontzorgt volledig en kunnen met hun vaste partners werkelijk alles regelen.

Bereikbaarheid 
Slot Zeist is uitstekend bereikbaar per auto en openbaar vervoer. In directe nabijheid van het Slot zijn 300 parkeerplaatsen en vanaf NS Station Driebergen-Zeist (op 3 kilometer afstand van het slot) vertrekken bussen die dichtbij het Slot stoppen. Op 17 minuten rijden vanuit de binnenstad van Utrecht.

Zalen 
Er zijn kleine zalen voor bijvoorbeeld workshops, productpresentaties,break-out rooms, lunches, intieme diners en grotere zalen voor seminars, (bedrijfs)feesten,congressen of bruiloften. Als u de locatie geheel afhuurt, kunt u maar liefst 1.250 gasten verwelkomen!

Eten en drinken 
Bijzondere service op hoog niveau zit in onze genen. Het Slot werkt altijd met verse producten en bediening wordt bij ons op exclusieve wijze uitgevoerd; onze gerechten worden altijd op bijzondere wijze gepresenteerd.
Met onze ervaring denken wij graag met jullie mee over de invulling voor het eten en drinken, binnen elk budget kan er iets bijzonders aangeboden worden.

Evenementen en feesten 
Ongeacht de omvang van uw evenement, Slot Zeist voldoet aan alle verwachtingen. Met haar vele ruimtes is het Slot ideaal voor vergaderen, congressen, feesten en bruiloften.

Trouwen 
Slot Zeist is zonder twijfel de meest romantische en meest complete trouwlocatie voor jullie ja-woord : Vraag uw aanstaande in de theekoepel, trouw in de sprookjesachtige Willemszaal, houdt jullie receptie in de Spiegelzaal, geniet van een familiediner in de Blauwe Zaal, organiseer een sprankelend feest in de Slotzaal en schiet jullie fotoreportage in de vorstelijke tuinen! Het Slot heeft alle ingrediënten in huis voor een onvergetelijk huwelijk

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?
Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar ons gratis nummer 0800-250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

Slot Zeist

Vraag offerte aan

Adres:

Zinzendorflaan 1

3703 CE Zeist

Contactgegevens:

0800-250 60 60 (gratis)

Ongeacht de omvang van uw evenement, Slot Zeist voldoet aan alle verwachtingen.

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE