Slot Zeist

HET 17e-EEUWSE SLOT ZEIST IS OVERWELDIGEND, WARM EN EXCENTRIEK

Daarom

boekt u deze locatie
  • Rustige bosrijke omgeving en centrale ligging
  • 2 grote plenaire ruimtes, 16 sub ruimtes
  • Evenementen tot 1.250 personen
  • Geschikt voor evenementen & feesten

Assistent Manager Meeting Experts

Ferdi Steenbrink

Slot Zeist

Een unieke locatie en uitermate geschikt als u meer zoekt dan een doorsnee vergaderlocatie. Slot Zeist is het ideale decor voor exclusieve diners, recepties, succesvolle congressen of productpresentaties.

Evenementen & Feesten
Door de jarenlange ervaring weet Slot Zeist als geen ander waar een succesvol samenzijn aan moet voldoen. U en uw gasten staan centraal, waardoor ieder evenement tot een onvergetelijk succes wordt gemaakt. Laat Slot Zeist in samenwerking met Regardz een deel van de organisatie van uw congres verzorgen òf de totale regie in handen nemen. Zowel Hotel Theater Figi als Hotel Restaurant Oud London bieden gelegenheid om na uw congres dichtbij te overnachten. Op loopafstand van Slot Zeist ligt Hotel Theater Figi en na een paar minuten met de auto of pendelbus vindt u Hotel Restaurant Oud London.

Zalen 
Voor elk type bijeenkomst beschikt het Slot over een passende zaal: van de barokke stijlzalen en de multifunctionele congreszaal tot de authentieke slotgewelven. Het historische karakter en de monumentale stijl wordt gecombineerd met moderne vergaderfaciliteiten en comfortabel meubilair.

Voorzieningen
De fraaie tuin van Slot Zeist zorgt voor een spectaculaire entree; elk jaargetijde geeft zijn eigen charme aan uw bijeenkomst. De bosrijke omgeving leent zich uitstekend voor buitenactiviteiten. U kunt bijvoorbeeld het amfitheater in de Slottuin of de theekoepel bij uw plannen betrekken. Ook kunt u uw bijeenkomst op een prettige manier onderbreken met één van de nabijgelegen fiets- en wandelroutes of een rondleiding van Stichting 't Gilde Zeist door het Slot.

Bereikbaarheid
In de directe nabijheid van het Slot zijn circa 300 gratis parkeerplaatsen (voorzien van 2 oplaadpunten voor elektrische auto's). Daarnaast vindt u op loopafstand een parkeergarage met nog eens 275 parkeerplaatsen waar u betaald kunt parkeren. Slot Zeist is goed bereikbaar per openbaar vervoer. Vanaf het NS Station Driebergen-Zeist (op 3 kilometer van Slot Zeist) vertrekken bussen die dichtbij het Slot stoppen.

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?
Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar ons gratis nummer 0800-250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

Slot Zeist

Vraag offerte aan

Adres:

Zinzendorflaan 1

3703 CE Zeist

Contactgegevens:

0800-250 60 60 (gratis)

Ongeacht de omvang van uw evenement, Slot Zeist voldoet aan alle verwachtingen.

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE