Restaurant Le Brasseur

Warme, moderne en centrale locatie in het oude centrum van Maarssen

Loading…

Daarom

boekt u deze locatie
  • Aan de Vecht in het oude centrum van Maarssen
  • Moderne maar sfeervolle vergaderomgeving
  • Terras aan het water
  • Parkeergelegenheid direct voor de deur

 

Assistent Manager Meeting Experts

Ferdi Steenbrink

Restaurant Le Brasseur

In het oude centrum van Maarssen, vindt u Restaurant Le Brasseur. Een warme, moderne en centrale locatie waar u kunt vergaderen met groepen van 10 tot 40 personen. Op aanvraag is er tevens een sloep beschikbaar voor een inspirerende break of afsluiter van de dag.

Eten & Drinken
Restaurant Le Brasseur vernieuwt klassiekers. Ingrediënten die u (her)kent krijgen een twist: van oer-product tot ambachtelijk gerecht. U proeft en herkent de essentie. De chef en zijn brigade nemen u mee in hoe smaken móeten zijn; in de oorsprong van eten. Naast de lunch en het diner die op de menukaart te vinden zijn, stelt de chef van Restaurant Le Brasseur wekelijks een menu samen van seizoensproducten. De chef en zijn brigade stellen bekende en onbekende ingrediënten aan u voor met een twist. Bij het menu kunt u in plaats van een nagerecht ook kiezen voor koffie of thee met friandises.

Evenementen & feesten
Bent u op zoek naar een locatie voor een feestelijke gelegenheid? Restaurant Le Brasseur biedt de mogelijkheid om losse drankjes te bestellen of vooraf een drankarrangement te bespreken. Hierin heeft u keuze uit twee verschillende arrangementen. Uw drankje wordt altijd graag bijgevuld met een passend borrelgarnituur en er is altijd een keuze uit koude en warme hapjes. U kunt zelf de garnituur naar wens samenstellen of kiezen voor één van de arrangementen van Restaurant Le Brasseur.

Zalen
Bij Restaurant Le Brasseur kunt u zowel met kleinere als grotere gezelschappen vergaderen (van 10 tot 40 personen). De locatie biedt u onbeperkt verse koffie, thee en mineraalwater, luxe assortiment koekjes, gebruik van een beamer met scherm en flipover, draadloos en breedband internet voor een bedrag per persoon. Wanneer u een vergaderruimte reserveert, inclusief uitgeserveerde lunch of diner voor 20 personen of meer, berekend Restaurant Le Brasseur geen kosten voor het huren van de ruimte zelf. Als u een vergaderruimte wilt reserveren zonder gebruik te maken van lunch en/of diner worden de kosten wel berekend. Als u op zoek bent naar een ruimte voor een besloten lunch of diner met gasten, medewerkers of relaties, dan is dat uiteraard ook mogelijk. U kunt uw eigen invulling geven aan de gelegenheid.

De vergaderruimte kenmerkt zich door de warme inrichting; een moderne maar informele omgeving. Vanuit de erker heeft u toegang tot een besloten binnentuintje voor een kleine pauze. In de vergaderruimte verzorgt Restaurant Le Brasseur uw besloten lunch of diner, bedrijfspresentaties of vergadering voor gezelschappen tot en met 40 personen.

Voorzieningen
Alle ingrediënten voor een vergadering zijn aanwezig. Le Brasseur biedt onder andere wifi, een beamer en een flip-over. 

Bereikbaarheid
De locatie is goed bereikbaar vanaf de A2 en de A27 met de auto en ook met het openbaar vervoer. Op de kruising van de Schoutenstraat en de Langegracht, aan de Vecht in Maarssen.

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?
Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar ons gratis nummer 0800-250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

Restaurant Le Brasseur

Vraag offerte aan

Adres:

Schoutenstraat 5
3601 BK Maarssen

Contactgegevens:

0800-250 60 60 (gratis)

De vergaderruimtes kenmerken zich door de warme inrichting

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE