Postillion Hotel Utrecht Bunnik

Veelzijdige vergader- en congreslocatie midden in het land

Daarom

boekt u deze locatie
  • Green Key Gold (milieubewust)
  • 5 vergaderhamerclassificatie
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Ligging in het midden van het land

Meeting Expert

Ferdi Steenbrink

Postillion Hotel Utrecht Bunnik

Postillion Hotel Utrecht Bunnik is door haar centrale ligging - direct aan de A12 en vlakbij Utrecht en de A27 - en door de grote diversiteit aan mogelijkheden een perfecte vergader- en congreslocatie. Met 29 vergaderzalen van diverse afmetingen biedt deze locatie voor ieder wat wils. Zo zijn er boardrooms voor kleine vergaderingen en grote ruimten voor conferenties en evenementen tot 1200 personen. De locatie beschikt over een eigen parkeerterrein dat plaats biedt aan 400 gasten. Niet voor niets is Postillion Hotel Utrecht Bunnik beloont met vijf vergaderhamers en heeft het Green Key niveau Goud behaald voor duurzaam ondernemen.

Zalen
Postillion Hotel Utrecht Bunnik beschikt over 29 vergaderzalen van diverse afmetingen. Een groot gedeelte van deze zalen is ook te koppelen, waardoor grotere ruimten kunnen worden gecreëerd. De locatie beschikt tevens over een binnentuin, die naar wens kan worden ingericht. Elke vergaderzaal komt uit in de foyer, waar koffie, thee, fruitwater, fruit en Brainfood altijd klaarstaan. Want, zo stelt Postillion, vergaderen is topsport en Brainfood zorgt voor een optimale stimulatie van de hersenen.

Evenementen
Postillion Hotel Utrecht Bunnik beschikt over een Convention Centre dat plaats kan bieden aan evenementen tot 2000 personen. Professionele service, hoogwaardige faciliteiten en de ligging in het midden van het land maken Postillion Hotel Utrecht Bunnik de ideale congres- en evenementenlocatie.

Eten en drinken
Bij Postillion Hotel Utrecht Bunnik strijkt u neer voor heerlijk eten en drinken op elk moment van de dag. In het luxe, ruime restaurant bent u welkom voor een heerlijk ontbijt, uitgebreide lunch of verrassend diner. De Chef koks van Postillion hebben een uitgebreide menukaart samengesteld met heerlijke gerechten, passend bij het seizoen. Zo is er voor ieder wat wils. Een aantal gerechten worden op de kaart aangeduid met een 'Dish 15-icoontje'. Gegarandeerd worden deze gerechten binnen 15 minuten geserveerd, zodat u snel weer verder kan.

Bereikbaarheid
Ideaal in het land gelegen, aan de rand van Utrecht en direct aan de snelweg A12. Hier vindt u Postillion Hotel Utrecht Bunnik. Goed bereikbaar per auto maar ook met het openbaar vervoer: Station Bunnik is slechts op 10 minuten loopafstand. De locatie beschikt tevens over een eigen parkeerterrein dat plaats biedt aan minimaal 400 gasten.

Meer informatie? Direct online reserveren?
Deze locatie is direct online te reserveren via de oranje button: Beschikbaarheid & prijs. Meer informatie? Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar ons gratis nummer 0800-250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

Postillion Utrecht Bunnik

Vraag offerte aan

Adres:

Kosterijland 8

8931 AJ Bunnik

Contactgegevens:

0800-250 60 60 (gratis)

Locatie beschikt over een binnentuin De locatie beschikt tevens over een binnentuin, die naar wens kan worden ingericht

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE