Muntgebouw Utrecht

Letterlijk en figuurlijk een locatie van waarde

Daarom

boekt u deze locatie
  • 2 grote plenaire ruimtes, 10 karakteristieke sub ruimtes en een terras
  • Evenementen tot 700 personen
  • Het rijksmonument op steenworp afstand van Jaarbeurs en Utrecht CS
  • De plek waar alle euromunten worden opgeslagen

Assistent Manager Meeting Experts

Ferdi Steenbrink

Muntgebouw Utrecht

Het Muntgebouw is dé plaats voor het organiseren van elke bijeenkomst. Het Rijksmonument, gelegen aan het water in een schilderachtige omgeving en toch op steenworp afstand van de Jaarbeurs en Utrecht CS, is de plek waar alle euromunten worden geslagen. Dus letterlijk en figuurlijk een locatie van waarde.

Het team bestaat uit gedreven, jonge en enthousiaste mensen die met hun ruime ervaring precies weten waar een goede vergader- en evenementenlocatie aan moet voldoen. Het team ontzorgt volledig en kunnen met hun vaste partners werkelijk alles regelen.

Bereikbaarheid 
Muntgebouw Utrecht is uitstekend bereikbaar met auto en openbaar vervoer.

Zalen 
Er zijn kleine zalen voor bijvoorbeeld workshops, productpresentaties, break-out rooms, lunches, intieme diners en grotere zalen voor seminars, (bedrijfs)feesten, congressen of bruiloften. Als u de locatie geheel afhuurt, kunt u maar liefst 700 gasten verwelkomen!

Eten en drinken 
Bijzondere service op hoog niveau zit in onze genen. Muntgebouw Utrecht werkt altijd met verse producten en bediening wordt bij ons op exclusieve wijze uitgevoerd; onze gerechten presenteren wij altijd op bijzondere wijze.
Met onze ervaring denken wij graag met jullie mee over de invulling voor het eten en drinken, binnen elk budget kan er iets bijzonders geboden worden.

Evenementen en feesten 
Ongeacht de omvang van uw evenement, Muntgebouw Utrecht voldoet aan alle verwachtingen. Met haar vele ruimtes is het Muntgebouw ideaal voor vergaderen, congressen, feesten en bruiloften.

Trouwen 
Wat velen wellicht niet weten, is dat in het Muntgebouw huwelijken voltrokken kunnen worden; bijvoorbeeld in de authentieke Stijlkamer of op het terras omringd door eeuwenoude muren.
Het Muntgebouw biedt eindeloze mogelijkheden voor de invulling van jullie huwelijksdag. De ceremonie, de receptie, het diner, het feest of zelfs de gehele bruiloft.

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?
Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar ons gratis nummer 0800-250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

Muntgebouw Utrecht

Vraag offerte aan

Adres:

Leidseweg 39

3531 BG Utrecht

Contactgegevens:

0800-250 60 60 (gratis)

Het Rijksmonument, gelegen aan het water in een schilderachtige omgeving.

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE