Mariënhof Amersfoort

Inspirerende vergader- en evenementenlocatie

Daarom

boekt u deze locatie
  • Bijzondere vergader- en evenementenlocatie door de rijke historie
  • 2 grote zalen, 8 karakteristieke stijlkamers
  • Evenementen tot 800 personen
  • Prachtige kloostertuinen en een binnenplaats

Manager Meeting Experts

Maura Welling

Mariënhof Amersfoort

De Mariënhof - waar al vanaf de 16e eeuw de fornuizen branden - is een inspirerende plek waar oud & nieuw elkaar in een verrassende setting ontmoeten en waar echte aandacht vanzelfsprekend is. Het team ontzorgt volledig en kunnen met hun vaste partners werkelijk alles regelen. Met haar rijke historie is de Mariënhof een zeer uitzonderlijke vergader- en evenementenlocatie in het hart van Amersfoort. Dit eeuwenoude klooster met sprookjesachtige tuinen zorgt voor een oase van rust, karakter en stijl.

Bereikbaarheid 
De Mariënhof is uitstekend bereikbaar met auto en openbaar vervoer. Uw gasten parkeren in parkeergarage Koestraat (op steenworp afstand van de locatie) of stappen uit bij de bushalte voor de deur. De achterzijde van het klooster ligt aan de singel. Vervoer per boot van of naar de locatie is dus ook goed mogelijk, dat maakt uw bijeenkomst écht bijzonder.

Zalen 
Er zijn kleine zalen voor bijvoorbeeld workshops, productpresentaties, break-out rooms, lunches, intieme diners en grotere zalen voor seminars, (bedrijfs)feesten, congressen of bruiloften. Als u de locatie geheel afhuurt, kunt u maar liefst 700 gasten verwelkomen!

Eten en drinken 
Bijzondere service op hoog niveau zit in onze genen. Onze chef-kok werkt altijd met verse producten en bediening wordt bij ons op exclusieve wijze uitgevoerd; onze gerechten presenteren worden altijd op bijzondere wijze gepresenteerd. Met de nodige ervaring wordt er graag met u meegedacht over de invulling voor het eten en drinken, binnen elk budget kan er wel iets bijzonders bedacht worden.

Evenementen & feesten 
Ongeacht de omvang van uw evenement, de Mariënhof voldoet aan alle verwachtingen. Met haar vele ruimtes is de Mariënhof ideaal voor vergaderen, congressen, bruiloften en feesten.

Trouwen 
Het eeuwenoude klooster van maar liefst 500 jaar oud is met haar sprookjesachtige kloostertuinen, romantische binnenplaats en tien meter hoge trouwzaal een trouwlocatie met karakter.

Mariënhof staat voor vele ruimtes en eindeloze mogelijkheden, met andere woorden de perfecte locatie waar jullie alle bijzondere momenten op één plek kunnen vieren, het Mariënhof!

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?
Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar ons gratis nummer 0800-250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

Mariënhof Amersfoort

Vraag offerte aan

Adres:

Kleine Haag 2

3811 HE Amersfoort

Contactgegevens:

0800-250 60 60 (gratis)

Een inspirerende plek waar oud & nieuw elkaar in een verrassende setting ontmoeten.

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE