Landgoed Zonheuvel

Schitterend landgoed met 47 hectare bos

Daarom

boekt u deze locatie
  • Grootste congreszaal in de regio
  • Zowel klassieke als moderne gebouwen
  • Hotel met 110 moderne kamers
  • Landgoed met 47 hectare bos
  • 300+ parkeerplaatsen (gratis)
  • Greenkey goud gecertificeerd
  • Climate neutral organisatie

Meeting Expert

Ferdi Steenbrink

Landgoed Zonheuvel

Hotel Landgoed Zonheuvel is schitterend gelegen in het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug in de Kaapse Bossen van Doorn.

Een bezoek aan Landgoed Zonheuvel is meer dan het boeken van een kamer of een zaal. De beleving die u meemaakt als u het Landgoed oprijdt, langs het Koetshuis en op de achtergrond het Maarten Maartenshuis, zorgt ervoor dat uw verblijf goed begint!

Voor zowel zakelijke als privé doeleinden, Landgoed Zonheuvel is een unieke ervaring. Met de prachtige ligging op de Utrechtse Heuvelrug verblijft u niet alleen in één van Nederlands duurzaamste hotels maar ook op een uniek landgoed met een rijke historie.

Evenementen & feesten
De Lounge is de feestzaal in het Paviljoengebouw en is uitermate geschikt voor een feest, jubileum, private diner, receptie of feestavond met een DJ / band van 12 – 500 personen. Maar ook het Maarten Maartenhuis is een geweldig decor voor privé bijeenkomsten.

Zalen
Landgoed Zonheuvel biedt 33 vergaderzalen in haar 4 gebouwen Maarten Maartenshuis, Paviljoen, Koetshuis en Lodge. Elk gebouw heeft zalen met zijn eigen stijl, uitzicht en faciliteiten. Uniek op de Utrechtse Heuvelrug is de congreszaal. Met een capaciteit voor maximaal 500 personen, heeft Landgoed Zonheuvel een van de grootste zalen in de omgeving.

Kamers
Landgoed Zonheuvel biedt 110 moderne en duurzame hotelkamers.

Trouwen
Het Maarten Maartenshuis is een officiële trouwlocatie van de Gemeente Utrechtse Heuvelrug in Doorn en biedt u een unieke en bijzondere sfeer in het midden van het land.
De huwelijksvoltrekking vindt plaats in de stijlzalen op de begane grond van het Maarten Maartenshuis. Wij geven u graag een uitgebreide rondleiding, zodat u persoonlijk de sfeer van de locatie kunt ervaren.

Bereikbaarheid
Landgoed Zonheuvel ligt aan de doorgaande weg tussen Maarn en Doorn. De directe nabijheid van een aansluiting op de A12 en onze shuttlebusjes vanaf NS-station Driebergen-Zeist garanderen een uitstekende bereikbaarheid. Goed bereikbaar vanuit zowel Utrecht als Amersfoort.

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?
Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar ons gratis nummer 0800-250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

Landgoed Zonheuvel

Vraag offerte aan

Adres:

Amersfoortseweg 98

3941 EP Doorn

Contactgegevens:

0800-250 60 60 (gratis)

Landgoed Zonheuvel beschikt over 33 vergaderruimtes

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE