Kasteel Woerden

600 jaar oud kasteel in het Groene Hart

Daarom

boekt u deze locatie
  • Officiële trouwlocatie.
  • Een van de meest aansprekende monumenten van het Groene hart.
  • Goed bereikbaar per auto en trein, centraal gelegen in Nederland.
  • Presenteert op culinair vlak nagenoeg enkel biologische, streek- en seizoens- gebonden gerechten.

 

Meeting Expert

Ferdi Steenbrink

Kasteel Woerden

Kasteel Woerden is een unieke en sfeervolle locatie die centraal gelegen in Nederland ligt. Het is een monumentale locatie met mooie ruime zalen, restaurant, grand café, prachtige binnenplaats en een groot terras. Deze inspirerende locatie leent zich uitstekend voor een relatie-evenement, vergadering, congres of personeelsfeest. Kasteel Woerden is een mooie ontmoetingsplek in het Groene Hart.

Eten & drinken 
Bij Kasteel Woerden kan u terecht voor een lunch- of diner afspraak. U kunt reserveren of binnenlopen in het grand café, restaurant of terras. Geniet van een kop koffie met ambachtelijk biologisch gebak, een lekkere salade gemaakt van mooie streekproducten of van een uitgebreid 6- gangen diner.

Bij Kasteel Woerden maakt u kennis met Slowfood. Dit is een culinaire richting waarbij zoveel mogelijk gewerkt wordt met biologische en seizoensgebonden streekproducten en zo veel mogelijk uit de streek. Alle gerechten worden met verse ingrediënten in eigen keuken gemaakt.

Trouwen 
Kasteel Woerden is een stijlvolle en zeer gewilde huwelijkslocatie. Kasteel Woerden verzorgt bruiloften van ‘s morgens vroeg tot in de late uurtjes. Na de officiële ceremonie in de prachtige Ridderzaal is er de gelegenheid om samen te proosten en een bruidstaart aan te snijden. Gevolgd door een heerlijk diner met uw familie en vrienden waarna een DJ of band in een van de ruimtes klaar zal staan om de feestavond bruisend in te luiden.

Kamers
Op loopafstand van Kasteel Woerden vindt u het in februari 2016 geopende Best Western hotel. Het hotel beschikt over 64 kamers, voorzien van alle gemakken. Dankzij de fijne samenwerking hanteert het hotel speciale prijzen voor gasten van Kasteel Woerden.

Bereikbaarheid 
Kasteel Woerden is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Station Woerden ligt op 5 minuten loopafstand. Vanaf de A12 vanuit Utrecht neemt u afrit 14-Woerden. Achter het kasteel bevinden zich 39 parkeerplaatsen. Deze plaatsen zijn op basis van beschikbaarheid en kunnen niet worden gereserveerd. Indien er geen parkeerplaatsen meer beschikbaar zijn kunt u gebruik maken van parkeergarage Castellum of P+R Polanerbaan.   

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?
Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar ons gratis nummer 0800-250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

Kasteel Woerden

Vraag offerte aan

Adres:

Kasteel 3
3441 BZ Woerden

Contactgegevens:

0800-250 60 60 (gratis)

Kasteel Woerden is een prachtige ontmoetingsplek in het Groene Hart

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE