Kasteel Woerden

600 jaar oud kasteel in het Groene Hart

Daarom

boekt u deze locatie
  • Officiële trouwlocatie.
  • Een van de meest aansprekende monumenten van het Groene hart.
  • Goed bereikbaar per auto en trein, centraal gelegen in Nederland.
  • Presenteert op culinair vlak nagenoeg enkel biologische, streek- en seizoens- gebonden gerechten.

 

Meeting Expert

Ferdi Steenbrink

Kasteel Woerden

Kasteel Woerden is een unieke en sfeervolle locatie die centraal gelegen in Nederland ligt. Het is een monumentale locatie met unieke zalen, een restaurant, café, prachtige binnenplaats en een groot terras. Deze inspirerende locatie leent zich uitstekend voor een relatie-evenement, vergadering, congres of personeelsfeest. Kasteel Woerden is één van de mooiste ontmoetingsplekken in het Groene Hart.

Zalen
Kasteel Woerden beschikt over acht  unieke zalen en is geschikt voor bijeenkomsten van 2 tot 120 personen. Feesten kunnen worden georganiseerd tot 400 personen.

Kamers
Indien er overnachtingen gewenst zijn bij het verblijf in het Kasteel adviseert de locatie u de volgende hotels: Best Western Woerden (64 kamers) en Stadshotel Woerden (25 kamers). Beide hotels liggen op loopafstand van Kasteel Woerden.

Trouwen
Kasteel Woerden is tevens een populaire trouwlocatie. Na de officiële ceremonie in de prachtige Ridderzaal is er de gelegenheid om samen te proosten en een bruidstaart aan te snijden. Gevolgd door een heerlijk diner met uw familie en vrienden waarna een DJ of band in de feestzaal van uw keuze klaar zal staan om de feestavond in te luiden.

Bereikbaarheid 
De stad Woerden ligt op 15 minuten vanaf Utrecht, 25 minuten vanaf Rotterdam, 30 minuten vanaf Den Haag en 35 minuten vanaf Amsterdam. De locatie ligt op 3 minuten rijden van de A12 en op 300 meter lopen van het centraal station. Het kasteel beschikt over een eigen parkeerterrein. Parkeren op het eigen terrein van de locatie is gratis. Deze faciliteit kan worden uitgebreid met het gebruik van een parkeergarage op loopafstand. 

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?
Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar ons gratis nummer 0800-250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

Kasteel Woerden

Vraag offerte aan

Adres:

Kasteel 3
3441 BZ Woerden

Contactgegevens:

0800-250 60 60 (gratis)

Kasteel Woerden is een prachtige ontmoetingsplek in het Groene Hart

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE