Igluu Utrecht

Bijeenkomen, vergaderen en evenementen in hartje Utrecht

Daarom

boekt u deze locatie
  • A-locatie in het hart van Utrecht
  • Ideale setting voor vergaderingen en creatieve bijeenkomsten
  • Zalen zijn geschikt voor zowel grote als kleine groepen
  • Locatie is gemakkelijk te bereiken

 

Assistent Manager Meeting Experts

Ferdi Steenbrink

Igluu Utrecht

Uw bijeenkomst is bij voorbaat geslaagd op deze unieke locatie in het hart van de Utrechtse binnenstad. Igluu Utrecht biedt een grote plenaire zaal en meerdere subzalen voor bijeenkomsten tot 50 deelnemers. Natuurlijk kunt u altijd terecht voor uw vergadering, training, workshop of heidag. Voor extra toelichting kunt u gerust contact opnemen.

Zalen
Igluu Utrecht heeft 3 vergaderzalen. Variërend van intieme ruimtes voor kleine groepen tot en met de grote zaal Olijf. Daarnaast beschikt Igluu Utrecht over een dakterras met uitzicht op de Dom. In samenwerking met Galerie SANAA biedt Igluu Utrecht een ruime zaal aan waar bijeenkomsten tussen de aanwezige expositie plaatsvinden, bestaande uit zowel Afrikaanse als Nederlandse kunstenaars.

Evenementen & feesten
Een geslaagd evenement? Igluu Utrecht weet er alles van! Organiseert u een evenement en kunt u daarbij wel wat ondersteuning gebruiken? Igluu biedt in samenwerking met Regardz - naast verzorgde ruimtes voor groepen - inhoudelijke en organisatorische ondersteuning op maat en denkt graag mee over de bijeenkomst. Ook wordt ervoor gezorgd dat de catering en aankleding tot in de puntjes wordt verzorgd. Naast dit alles kan een verfrissend uitstapje of activiteit ter onderbreking van een lange dag vergaderen geregeld worden.

Eten & drinken   
U kunt uw bijeenkomst bij Igluu Utrecht combineren met een ontbijt, lunch, diner of borrel.
Daarbij houdt de locatie uiteraard graag rekening met de wensen van uw (internationale) gasten.     
Alles is bespreekbaar op het gebied van eten en drinken. Internationale gerechten of juist streekgerechten. Een buffet, een walking dinner of private dining. Een zoete of hartige snack tijdens de bijeenkomst. Een feestelijke toast of aangeklede borrel ter afsluiting van een bijeenkomst. Het kan allemaal.

Voorzieningen
Igluu biedt naast vergaderfaciliteiten ook de mogelijkheid om gebruik te maken van flexibele werkplekken en focusplekken.

Bereikbaarheid
Igluu ligt in de Utrechtse binnenstad, aan de Jansdam, vlakbij Janskerkhof. De talloze hotels, winkels, cafés en restaurants zorgen voor een dynamische en sfeervolle omgeving. Vanaf het Centraal Station loopt u binnen 15 minuten naar Igluu Utrecht. Om de hoek stoppen verschillende bussen. Betaald parkeren kan op het Janskerkhof of in een van de parkeergarages in de buurt.

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?
Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar ons gratis nummer 0800-250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

Igluu Utrecht

Vraag offerte aan

Adres:

Jansdam 2A
3512 HB, Utrecht

Contactgegevens:

0800-250 60 60 (gratis)

Voor iedere gelegenheid is een geschikte zaal aanwezig bij Igluu Utrecht

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE