Hotel Theater Figi

Het beste van een hotel, theater, congrescentrum, bioscoop en Grand Café onder één dak

Daarom

boekt u deze locatie
  • Theaterzaal voor 550 personen
  • Gratis Parkeren
  • Alles in één

Meeting Expert

Leotine Nieberg

Hotel Theater Figi

Hotel Theater Figi is een sfeervol en multifunctioneel evenementenlocatie in het hart van Nederland, geworteld in een rijke traditie. Onder één dak treft u een hotel, theater, bioscoop, grand café en talrijke vergader- en eventzalen. Figi onderscheidt zich door de warme en stijlvolle sfeer waarin u, evenals uw gasten zich direct thuis zullen voelen. Ook het professionele en vriendelijke Figi team staat garant voor een aangenaam verblijf in het veelzijdige hotel theater met alle faciliteiten die u zich kunt wensen.

Zalen
Van een private diner op het toneel tot een beurs voor 1.500 gasten, het kan allemaal. Hotel Theater Figi beschikt over één grote theaterzaal (550 man), de Hendrik Marsmanzaal die zich perfect leent voor een congres of voor een bruisende borrel op het podium. Daarnaast beschikt Figi nog over drie bioscoopzalen en vele eventzalen met bijbehorende techniek. Deze  eventzalen kunnen gekoppeld worden waardoor er een vloer ontstaat voor een receptie of beurs tot 1.500 man. Daarnaast zijn er ook kleinere zalen voor trainingen of vergaderingen. Alle eventzalen zijn voorzien van veel daglicht en historische fotowanden. Het Atrium is het hart van Hotel Theater Figi, perfect als welkomstruimte of voor een borrel.

Eten & drinken   
De kernwaarden van de keuken zijn lokaal, groen en blij, waarbij er zoveel mogelijk wordt gewerkt met seizoen producten. Daarnaast is Figi van oudsher een patisserie en is de locatie trots dat het nog steeds een eigen patissier in huis heeft. Dat betekent heerlijke gebakjes en koeken voor bij de koffie break.

Kamers
Hotel theater Figi biedt 97 kamers, waaronder standaard, Superior en Executive kamers als ook 3 suites.

Bereikbaarheid
Hotel Theater Figi ligt in het hart van Nederland bij Utrecht en vlakbij de uitvalswegen A12 en A28. Door dit plekje in midden Nederland is de locatie uitstekend bereikbaar voor gasten uit alle windstreken. Hotel Theater Figi beschikt over een eigen parkeergarage  met 275 plekken. Op vijf minuten lopen is tevens een openbare parkeerplaats met 300 plekken. Daarnaast is de locatie zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De bus stopt in 6 minuten voor de deur vanaf station Driebergen-Zeist. Vliegveld Schiphol heeft een directe treinverbinding met station Utrecht Centraal en Driebergen-Zeist.

Klik hier voor een 360° tour van de locatie!

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?
Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar ons gratis nummer 0800-250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

Hotel Theater Figi

Vraag offerte aan

Adres:

Het Rond 2
3701 HS Zeist

Contactgegevens:

0800-250 60 60 (gratis)

Voor alle soorten zakelijke bijeenkomsten kunt u bij Hotel Theater Figi terecht

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE