Flint

Bijeenkomen, vieren en dineren in een theatrale setting

Daarom

boekt u deze locatie
  • Centraal gelegen in Nederland en goed bereikbaar
  • Theatergevoel tijdens uw bijeenkomst
  • Elke gewenste sfeer is te creëren
  • Geavanceerde verlichting en techniek

Meeting Expert

Leotine Nieberg- van de Pol

Flint

Flint is de ideale locatie voor een succesvol evenement in theatrale stijl. Voor grote of kleine bijeenkomsten, met meerdere zalen of juist met een intieme sfeer, alles is mogelijk bij Flint. De locatie creëert elke gewenste uitstraling. Het team van experts staat klaar om de locatie volledig te transformeren naar uw wens!

Evenementen en feesten
Flint is het perfecte decor voor een geslaagd evenement. Feesten, beurzen, congressen, concerten, vergaderingen, alles is mogelijk. Met een driegangen diner vooraf en spetterende dansavond na afloop biedt u uw gasten een onvergetelijke ervaring.

Zalen
Flint beschikt over twee grote zalen, de Rabobank Theaterzaal en AFAS-zaal en diverse kleinere sub- en vergaderruimtes. Alle ruimtes zijn flexibel in te richten en hebben een eigen unieke sfeer en uitstraling. Ook zijn alle faciliteiten om een geslaagde bijeenkomst te garanderen in huis. 

Eten en drinken
Streetfood is dé trend op het gebied van catering op dit moment. In Flint betekent dit eerlijke producten met de focus op ambacht met een ware geur- en smaaksensatie. Eten wordt ter plekke vers bereid vanuit onze Woodstone oven en BBQ smoker. U kiest waar u trek in heeft en het eten wordt voor uw neus klaargemaakt.  

Bereikbaarheid 
Amersfoort is zeer centraal gelegen en daarom goed te bereiken, zowel met auto als openbaar vervoer. Er is voldoende parkeergelegenheid in de omgeving van Flint, parkeergarage Flintplein ligt direct naast het theater. 

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?
Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar ons gratis nummer 0800 – 250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

Flint

Vraag offerte aan

Adres:

Coninckstraat 60

3811 WK Amersfoort

Contactgegevens:

0800-250 60 60 (gratis)

Bijeenkomen, vieren en dineren in een theatrale setting.

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE