Fletcher Hotel-Restaurant Nieuwegein-Utrecht

De ideale locatie voor bijeenkomsten midden in het land

Daarom

boekt u deze locatie
  • Culinair à la carte restaurant Zilver 
  • Verwarmd binnenzwembad
  • Sfeervolle bar en lounge

Assistent Manager Meeting Experts

Ferdi Steenbrink

Hotel Nieuwegein-Utrecht

Fletcher Hotel-Restaurant Nieuwegein-Utrecht is de ideale locatie voor uw bijeenkomst in het midden van het land. Het luxe 4-sterren hotel ligt langs de A2 en op slechts 10 kilometer afstand van de historische stad Utrecht. Bij het culinaire à la carte restaurant Zilver kunt u terecht voor een hapje en een drankje. Door de gunstige ligging aan de A2, afrit 9, is het hotel zeer gemakkelijk te bereiken. 

Zalen en overnachtingen
De 16 multifunctionele vergaderzalen zijn van alle gemakken voorzien, zoals Wifi en audiovisuele middelen. Wilt u uw bijeenkomst combineren met één of meer overnachtingen, dan kunt u gebruik maken van de verschillende uitgebreide vergaderarrangementen. Het hotel beschikt over 81 moderne hotelkamers. De veelzijdigheid van het hotel biedt een scala aan mogelijkheden voor het organiseren van vergaderingen, trainingen, presentaties en congressen tot een maximum van 250 personen in theateropstelling. 

Bereikbaarheid
Vanaf snelweg A2 neemt u afslag 9 (Nieuwegein/IJsselstein/Schoonhoven). Volg de borden naar Nieuwegein. Het hotel bevindt zich aan uw rechterzijde. Sla rechtsaf richting Doorslag. Na de bushalte neemt u de eerste straat rechts, waar zich Fletcher Hotel-Restaurant Nieuwegein-Utrecht bevindt.

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?
Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar ons gratis nummer 0800-250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

Hotel Houten

Vraag offerte aan

Adres:

Buizerdlaan 10
3435 SB Nieuwegein

Contactgegevens:

0800-250 60 60 (gratis)

De locatie is uitstekend bereikbaar en in het bezit van 16 vergaderzalen

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE