Fletcher Hotel-Restaurant Het Witte Huis

Dichtbij de Soesterduinen en zeer centraal gelegen

Daarom

boekt u deze locatie
  • Zeer centraal gelegen en dichtbij de Soesterduinen
  • Officiële trouwlocatie
  • Gastvrije ontvangst en warme inrichting

Assistent Manager Meeting Experts

Ferdi Steenbrink

Hotel-Restaurant Het Witte Huis

Hotel-Restaurant Het Witte Huis in Soest is gelegen op korte afstand van prachtige Soesterduinen en nabij het centrum van Amersfoort. Het 4-sterren hotel beschikt over 42 kamers. Deze kamers bevinden zich in het hoofdgebouw en verschillende bijgebouwen. Ze zijn allen ingericht in dezelfde, moderne look & feel en staan garant voor een comfortabel verblijf en een goede nachtrust. Daarnaast beschikt het hotel over een sfeervol restaurant, hotelbar en vier multifunctionele zalen geschikt voor zowel zakelijke als feestelijke bijeenkomsten.

Hotel-Restaurant Het Witte Huis is centraal gelegen in het land, in de driehoek A28, A1 en A27. Tevens is het hotel goed bereikbaar met openbaar vervoer. Er is een bushalte voor het hotel. Binnen 20 minuten bent u vanaf Utrecht Centraal via station Soest Zuid bij het hotel. Verder beschikt het hotel over ruime gratis parkeergelegenheid.

Zalen
Hotel-Restaurant Het Witte Huis beschikt over 4 multifunctionele vergaderzalen, die perfect zijn voor al uw vergaderingen en trainingen. Deze zalen bieden ruimte voor groepen tot 150 personen. Uiteraard beschikken de zalen over alle moderne vergaderfaciliteiten en voldoen aan de hedendaagse vergadereisen. 

Eten & drinken
Het restaurant is een heerlijke plek om te genieten van een goed glas wijn en een lekker hapje. U voelt zich direct thuis door de gastvrije ontvangst en de warme inrichting. De chef-kok en de keukenbrigade bereiden hier heerlijke gerechten uit de Franse en Mediterrane keuken. Natuurlijk is alles bereid met pure en verse ingrediënten die zorgen voor een ware smaakbeleving. Voor een bijpassende wijn adviseren de medewerkers van het restaurant u graag.  

Evenementen & feesten
Heeft u iets te vieren? Hotel-Restaurant Het Witte Huis biedt u vele mogelijkheden voor een intiem samenzijn tot een spetterend feest. De sfeervolle zalen hebben een moderne en sfeervolle inrichting en bieden ruimte voor maar liefst 200 gasten. 

Officiële trouwlocatie
Voor een unieke huwelijksdag kunt u uitstekend bij Hotel-Restaurant Het Witte Huis terecht. Het is een officiële trouwlocatie. U hoeft dus niet speciaal naar het gemeentehuis, maar u kunt uw gehele huwelijksdag op deze bijzondere locatie vieren. Wij helpen u graag bij de organisatie van een sfeervolle receptie, culinair diner en een spetterende feestavond. 

Kamers
Hotel-Restaurant Het Witte Huis beschikt over 42 hotelkamers.

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?
Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar ons gratis nummer 0800-250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

Hotel-Restaurant Het Witte Huis

Vraag offerte aan

Adres:

Birkstraat 138

3768 HN Soest

Contactgegevens:

0800-250 60 60 (gratis)

De sfeervolle zalen hebben een moderne en sfeervolle inrichting

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE