Fletcher Hotel Restaurant Amersfoort

Modern 4-sterren hotel in Amersfoort dichtbij het centrum

Daarom

boekt u deze locatie
  • Sfeervolle locatie
  • Gratis parkeermogelijkheid
  • Terras kijkt uit over de groene binnentuin en het bos

Manager Meeting Experts

Maura Welling

Fletcher Hotel Restaurant Amersfoort

Voor uw zakelijke bijeenkomsten is Fletcher Hotel-Restaurant Amersfoort de ideale vergaderlocatie in Amersfoort. 

Eten & Drinken
Bij Restaurant Amersfoort kunt u dagelijks aanschuiven voor een culinaire lunch of uitgebreid diner in het sfeervolle à la carte restaurant. Het restaurant beschikt over een terras dat uitkijkt over de groene binnentuin en het nabijgelegen bos. Zo is het hier op zonnige dagen heerlijk vertoeven wanneer u bijvoorbeeld wilt lunchen in Amersfoort. De uitgebreide menukaart wisselt mee met de seizoenen, waardoor u elk seizoen weer kunt genieten van verschillende en nieuwe specialiteiten. Bovendien werkt de chef-kok elk seizoen met diverse lokale producten zodat u echt de sfeer kunt proeven. Daarnaast staat de ongedwongen sfeer in het restaurant garant voor een heerlijk avondje uit. Kortom: voor delicieus uit eten in Amersfoort bent u hier dus aan het juiste adres.

Zalen
Het hotel beschikt over 17 multifunctionele vergaderzalen waar gezelschappen tot 170 personen kunnen worden ontvangen. Dankzij de vele gemakken waar elke ruimte van is voorzien, is elke vergaderzaal geschikt voor iedere gelegenheid. Het à la carte restaurant biedt een sfeervolle plek om te genieten van een uitgebreide lunch of zakelijk diner. Het gezellige terras is voorzien van een prachtig uitzicht over de groene binnentuin.

Dankzij de vele opties die de vergaderlocatie in Amersfoort biedt zal elke bijeenkomst geheel naar wens verlopen. Zo kan de zaalinrichting worden aangegeven of kan er gebruik worden gemaakt van een passend vergaderarrangement. Bovendien is er gratis parkeermogelijkheid voor 150 auto's en profiteert u van gratis WiFi in het hele hotel.

Kamers
Voor uw zakelijke bijeenkomst is Fletcher Hotel-Restaurant Amersfoort de ideale vergaderlocatie in Amersfoort. Het hotel beschikt over 94 hotelkamers voor een zakelijke overnachting.

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?
Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar ons gratis nummer 0800-250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

Fletcher Amersfoort

Vraag offerte aan

Adres:

Stichtse Rotonde 11
3818 GV Amersfoort


Contactgegevens:

0800-250 60 60 (gratis)

Dankzij de vele gemakken is elke vergaderzaal geschikt voor iedere gelegenheid

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE