Buitenplaats Sparrendaal

Een inspirerend en stijlvol landhuis te midden van een prachtige parktuin

Daarom

boekt u deze locatie
  • Landhuis met eigentijds interieur
  • Gemakkelijk te bereiken, vlak aan de A12
  • Persoonlijke benadering en elk evenement op maat
  • Uitstekende keuken
  • Samenwerking met toonaangevende kunstenaars en hoogwaardige expositieruimte

Manager Meeting Experts

Maura Welling

Buitenplaats Sparrendaal

Buitenplaats Sparrendaal is een inspirerend landgoed in Driebergen, bestaande uit een landhuis, twee koetshuizen en een schitterende tuin. Het landhuis (1754) wordt gebruikt als eventlocatie en bestaat uit verschillende zalen, suites en beschikt over een grote parktuin welke gebruikt kan worden tijdens evenementen.

Eten & drinken 
Het culinair assortiment is van uitstekend niveau en wordt uitsluitend met verse, zo veel mogelijk duurzame, ingrediënten bereid. Buitenplaats Sparrendaal kookt naar de seizoenen en met een Frans accent.

Evenementen en feesten
Buitenplaats Sparrendaal zorgt ervoor dat het uw gasten aan niets ontbreekt. Naast de invulling van het eten en drinken, de zaalopstelling en techniek, adviseert de locatie u in samenwerking met Regardz graag over entertainment en aankleding.

Trouwen 
Bij Buitenplaats Sparrendaal kunt u voor de wet trouwen, zowel in de grote salon als in de prachtige tuin met uitzicht op het landhuis. Indien gewenst speelt het carillon in de klokkentoren speciaal voor uw gezelschap. De hele huwelijksdag kan op deze locatie uitbundig gevierd worden!

Zalen
Alle zalen zijn uitgerust met plasmaschermen of beamers en worden ingericht met de opstelling welke het beste past bij het programma van de dag.  

Kamers
In de nabije omgeving van Buitenplaats Sparrendaal zijn er voldoende overnachtingsadressen voor uw gasten. Van sfeervolle en eigentijds ingerichte kamers tot klassiek strakke hotels.

Voorzieningen
Het landhuis is uitgerust met professionele geluidsapparatuur en plasmaschermen. Vanzelfsprekend is er gratis WIFI voor uw gasten!  Indien gewenst kunnen de audiovisuele middelen geheel op uw wens worden afgestemd.

Bereikbaarheid 
De locatie ligt op 2 minuten afstand van de A12 en is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. De bus vanaf station Utrecht Centraal en Driebergen-Zeist stopt voor de deur.

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?
Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar ons gratis nummer 0800-250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

Buitenplaats Sparrendaal

Vraag offerte aan

Adres:

Hoofdstraat 89
3971 KE Driebergen-Rijsenburg

Contactgegevens:

0800-250 60 60 (gratis)

Alle zalen worden ingericht met de opstelling welke het beste past bij het programma

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE