Buitenplaats Amerongen

Historisch landgoed geschikt voor alle soorten evenementen

Daarom

boekt u deze locatie
  • Kasteel Amerongen en historische kasteel tuin
  • Gelegen in Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug
  • 10 minuten vanaf de A12, gratis parkeergelegenheid
  • Persoonlijke benadering en elk evenement op maat
  • Uitstekende keuken

Manager Meeting Experts

Maura Welling

Buitenplaats Amerongen

Buitenplaats Amerongen is een schitterend landgoed, geschikt voor uw bedrijfsevenement, vergadering, productintroductie, personeelsfeest of jubileum viering. De locatie ligt ten zuidoosten van Utrecht, op 10 autominuten van de A12, met gratis parkeergelegenheid op eigen terrein. Verspreid over het landgoed liggen een aantal historische gebouwen, die u kunt gebruiken als locatie(s) voor uw zakelijke bijeenkomst. 

Eten & drinken 
Het culinair assortiment is van uitstekend niveau en wordt uitsluitend met verse, zo veel mogelijk duurzame, ingrediënten bereid door de keuken van het eigen Restaurant Bentinck. Hier wordt gekookt naar de seizoenen en met een Frans accent.

Evenementen en feesten
Buitenplaats Amerongen zorgt er in samenwerking met Regardz voor dat het uw gasten aan niets ontbreekt. Wij helpen u graag met het samenstellen van een evenwichtig programma dat naadloos bij uw doelgroep aansluit. Naast de invulling van het eten en drinken, de zaalopstelling en techniek, kan ook advies worden gegeven over entertainment en aankleding.

Trouwen 
Bij Buitenplaats Amerongen kunt u voor de wet trouwen in zowel één van de historische panden of in de tuin van het kasteel.De gehele huwelijksdag kan hier uitbundig gevierd worden!

Zalen
Alle zalen zijn uitgerust met plasmaschermen of HD-beamers en worden ingericht met de opstelling welke het beste past bij het programma van de dag.

Kamers
In de nabije omgeving van Buitenplaats Amerongen zijn er voldoende overnachtingsadressen voor uw gasten. Van sfeervolle en eigentijds ingerichte kamers tot klassiek strakke hotels. Wij brengen u graag in contact!

Voorzieningen
De verschillende panden op de buitenplaats zijn uitgerust met professionele geluidsapparatuur en plasmaschermen. Vanzelfsprekend is er gratis WIFI voor uw gasten!  Indien gewenst kunnen de audiovisuele middelen geheel op u wens worden afgestemd.

Bereikbaarheid 
Buitenplaats Amerongen ligt ten zuid oosten van Utrecht, op 10 autominuten van de A12. Per openbaar vervoer bereikbaar met de bus vanaf station Maarn.

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?
Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar ons gratis nummer 0800-250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

Buitenplaats Amerongen

Vraag offerte aan

Adres:

Drostestraat 12
3958 BK Amerongen

Contactgegevens:

0800-250 60 60 (gratis)

Alle zalen worden ingericht met de opstelling welke het beste past bij het programma

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE