Best Western Hotel Woerden

Hotel in het groene hart van Nederland

Daarom

boekt u deze locatie
  • Centrale ligging in de hoofdstad van het Groene Hart
  • Het hotel is volledig vernieuwd
  • 64 charmante hotelkamers en een frisse vergaderzaal

Meeting Expert

Leotine Nieberg-van de Pol

Hotel Woerden

Best Western City Hotel Woerden, een prachtig nieuw hotel op drie sterren plus niveau, heeft op 1 februari 2016 zijn deuren geopend in de hoofdstad van het Groene Hart.

Het hotel beschikt over 64 kamers, een zeer aangename ontbijt-/loungeruimte en één vergaderzaal. 

Evenementen & feesten
De hotelbar van Best Western City Hotel Woerden is uitermate geschikt voor o.a. recepties, bedrijfsborrels en jubilea. Wenst u het hotel in zijn geheel af te huren? Ook dat is mogelijk in City Hotel Woerden. 

Zalen:
Best Western City Hotel Woerden beschikt over uitstekende vergader- en conferentiefaciliteiten. De vergaderzaal heeft een oppervlakte van 50m2 en een capaciteit tot maximaal 40 personen.

Of het nu gaat om een congres, seminar, workshop, cursus, vergadering of boardmeeting; u krijgt alle service en aandacht om uw bijeenkomst zo succesvol mogelijk te laten verlopen.

Eten en drinken
In het restaurant geniet u van een uitgebreid ontbijtbuffet. Voor groepen van 10 tot 55 personen biedt Hotel Woerden de mogelijkheid om een lunch en/of diner te reserveren. Voor individuele gasten wordt er naast een heerlijk drankje ook een lekkere snack geserveerd in de gezellige bar. 

Kamers
Het hotel heeft 64 kamers, van een- tot vierpersoonskamers. Alle kamers zijn voorzien van o.a. airconditioning, koffie- en theefaciliteiten, een LED TV, kluisje, koelkastje, douche en toilet en gratis en snel draadloos internet.

Bereikbaarheid
Het hotel is zeer centraal gelegen en ligt op 5 minuten loopafstand van het NS station Woerden. De A12 en andere uitvalswegen liggen op 5 minuten afstand. Uitstekend bereikbaar vanuit Utrecht. Bij het hotel is er parkeergelegenheid voor maximaal 14 auto’s. U kunt ook parkeren op door de openbare parkeerplaatsen, op 2 minuten loopafstand van het hotel. Kortom, veel luxe voor een zeer vriendelijke prijs.

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?
Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar ons gratis nummer 0800-250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

Hotel Woerden

Vraag offerte aan

Adres:

Utrechtsestraatweg 25
3445 AL Woerden


Contact gegevens:

0800 - 250 60 60 (gratis)

Een vernieuwd hotel met een frisse vergaderzaal

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE