Bar Beton Utrecht CS

De meest centraal gelegen ontmoetingsplek van Nederland

Daarom

boekt u deze locatie
  • Optimale bereikbaarheid per OV
  • Centraal gelegen in Nederland
  • Gezellig restaurant om voor- of na te praten
  • Mooie, inspirerende vergaderzalen
  • Perfecte plek om af te spreken

Meeting Expert

Leotine Nieberg

Bar Beton Utrecht CS

Bar Beton Utrecht Centraal Station is de meest centraal gelegen ontmoetingsplek van Nederland! Vier mooie vergaderruimtes, heerlijke lunches, voortreffelijke koffie en de mooie Bar Beton uitstraling.

Zalen
Bar Beton Utrecht CS beschikt over vier eersteklas, fraai ingerichte vergaderzalen midden in het station. Vergaderen of trainen met mensen uit het gehele land wordt zo wel heel makkelijk gemaakt. De goede geluidsisolatie doet u vergeten dat u op een station bent.

Eten & drinken   
Bar Beton is de plek waar veel bezoekers naar toe gaan voor goede koffie, verse muntthee, heerlijke lunchsalade of een goedgevulde club sandwich. Als u bij ons een zaal reserveert, krijgt u onze uitstekende catering erbij.

Evenementen & feesten
Een borrel of receptie op een goed bereikbare locatie? Bar Beton Utrecht CS is de aangewezen locatie daarvoor. Geniet van uw drankje op het terras in de hal van het station of kies voor een meer intieme setting in het gezellige restaurant. 

Bereikbaarheid
Gelegen in het Centraal Station van Utrecht is Bar Beton CS de best per OV bereikbare vergaderlocatie van Nederland! Zowel per trein, bus, tram of fiets. In de hal van het Centraal Station en boven spoor 20 één trap op en je staat binnen! Komt u met de auto, parkeer deze dan gemakkelijk op het Jaarbeursterrein of onder Hoog Catharijne.

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?
Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar ons gratis nummer 0800-250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

Bar Beton Utrecht CS

Vraag offerte aan

Adres:

Stationshal 9 (1e verd.)
3511 CE Utrecht

Contactgegevens:

0800-250 60 60 (gratis)

Beschikt over vier eersteklas, fraai ingerichte vergaderzalen midden in het station

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE