Bar Beton Rijnsweerd

High-end congres- en vergadercentrum aan de A27/A28

Daarom

boekt u deze locatie
  • Optimale bereikbaarheid per auto en parkeren op eigen terrein
  • Centraal gelegen in Nederland
  • Gezellig restaurant om voor- of na te praten
  • Fraai ingerichte vergaderzalen
  • Inspirerende entourage

 

Assistent Manager Meeting Experts

Ferdi Steenbrink

Bar Beton Rijnsweerd

Bar Beton Rijnsweerd is een high-end congres- en vergadercentrum aan de A27/A28. Gevestigd in het voormalig provinciehuis biedt Bar Beton een stijlvolle entourage voor uw meeting. Een grote congreszaal, 12 mooie vergaderruimtes, heerlijke lunches, voortreffelijke koffie en de mooie Bar Beton uitstraling.

Zalen
Bar Beton Rijnsweerd beschikt over 11 eersteklas, fraai ingerichte vergaderzalen. Een productpresentatie in de grote zaal en daarna workshops? Een plenaire sessie met aansluitend team-meetings? Of gewoon een dagje weg van de zaak? Bar Beton Rijnsweerd maakt het mogelijk. De fraaie, niet kantoor-achtige, inrichting en de prettige ambiance doen u vergeten dat u aan het werk bent!

Evenementen & feesten
Een borrel, bedrijfsfeest of receptie voor op een goed bereikbare plaats? Bar Beton Rijnsweerd is de aangewezen locatie daarvoor. Geniet van uw drankje in de lounge of organiseer een spetterend feest in de grote zaal. De keukenbrigade zorgt voor bijpassende hapjes.

Eten & drinken   
Bar Beton is de plek waar veel bezoekers naar toe gaan voor goede koffie, verse muntthee, heerlijke lunchsalade of een goedgevulde club sandwich. Als u bij ons een zaal reserveert, krijgt u onze uitstekende catering erbij. 

Bereikbaarheid
Bar Beton Rijnsweerd ligt direct aan de Ring Utrecht, bij het knooppunt A27/A28. Uw auto parkeert u op het ruime parkeerterrein. Ook per bus of fiets is Bar Beton Rijnsweerd gemakkelijk te bereiken; bus 28 rijdt vanaf CS in 14 minuten tot direct voor de deur.

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?
Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar ons gratis nummer 0800-250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

Bar Beton Rijnsweerd

Vraag offerte aan

Adres:

Pythagoraslaan 101
3584 BB Utrecht

Contactgegevens:

0800-250 60 60 (gratis)

Bar Beton Rijnsweerd is een high-end congres- en vergadercentrum in Utrecht

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE