Antropia, Cultuur- en Congrescentrum

Centraal gelegen Cultuur- en Congrescentrum in Driebergen

Daarom

boekt u deze locatie
  • Centraal gelegen in Nederland, Pal naast NS station Driebergen-Zeist /A12
  • Biologische keuken
  • Koploper op het gebied van duurzaamheid
  • Gelegen op een prachtig landgoed

Meeting Expert

Ferdi Steenbrink

Antropia, Cultuur- en Congrescentrum

Antropia is een bijzondere congreslocatie. Goed bereikbaar met zowel de auto als de trein dankzij haar ligging pal naast NS station Driebergen-Zeist en aan de A12. Een groene oase in midden-Nederland, want Antropia bevindt zich op het prachtige Landgoed de Reehorst. De locatie beschikt over een grote diversiteit aan zalen en u kunt er genieten van ambachtelijk bereide biologische gerechten uit de eigen keuken. Antropia beschikt over het EKO-keurmerk en het Gouden Green Key-keurmerk.

Congressen & evenementen
Een congres of bijeenkomst aan het plannen om elkaar te ontmoeten en te inspireren? Antropia leent zich uitstekend voor congressen en vergaderingen. Maar ook voor een feestelijke gelegenheid of een zomerbarbecue kunt u bij de locatie terecht. Antropia en Regardz verzorgen uw congres of evenement tot in de puntjes denken graag met u mee over de invulling. 

Zalen
Antropia beschikt over verschillende zalen met daglicht en is voorzien van de modernste energiezuinige techniek. De congreszaal is bij uitstek geschikt voor groepen tot 300 personen en is gemakkelijk te combineren met de foyer en omliggende subzalen. Alle vergaderzalen hebben natuurlijk daglicht en bieden uitzicht over het prachtige Landgoed de Reehorst. 

Eten & Drinken
U kunt bij Antropia in alle rust genieten van ambachtelijk bereide gerechten uit de biologische keuken. In het vernieuwde restaurant, op het mooie landgoedterras, in een vergaderzaal of ergens tussen de bomen op Landgoed de Reehorst. De koks maken gebruik van lokale ingrediënten van het seizoen. Het EKO-keurmerk Horeca bewijst dat u eet in een restaurant dat hierin koploper is. De mogelijkheden op het gebied van eten en drinken zijn zeer gevarieerd en kunt u uiteraard afstemmen op uw eigen wensen, passend bij uw bijeenkomst.

Bereikbaarheid
Antropia bevindt zich op Landgoed de Reehorst, pal naast NS-station Driebergen-Zeist, en is slechts 500 meter verwijderd van de afslag Driebergen aan de A12. U kunt gratis parkeren op de parkeerweide van Landgoed de Reehorst. Er zijn tevens oplaadpunten aanwezig voor elektrische auto’s.

MVO
Gastvrijheid en duurzaamheid komen bij Antropia op natuurlijke wijze samen. De locatie organiseert alle bijeenkomsten met oog voor mens en milieu. Rode draad is de maatschappelijke betrokkenheid. Wie bij Antropia een congres boekt draagt bij aan een duurzamere wereld. U kunt zelfs uw bijeenkomst klimaatneutraal maken. 

Meer informatie? Vrijblijvende offerte? 
Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar ons gratis nummer 0800-250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

Antropia

Vraag offerte aan

Adres:

Hoofdstraat 8
3972 LA, Driebergen

Contactgegevens:

0800-250 60 60 (gratis)

Antropia beschikt over een grote diversiteit aan zalen voor groepen van 2 tot 300 personen

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE