Antropia, Cultuur- en Congrescentrum

Centraal gelegen Cultuur- en Congrescentrum in Driebergen

Daarom

boekt u deze locatie
  • Centraal gelegen in Nederland, Pal naast NS station Driebergen-Zeist /A12
  • Biologische keuken
  • Koploper op het gebied van duurzaamheid
  • Gelegen op een prachtig landgoed

Meeting Expert

Ferdi Steenbrink

Antropia, Cultuur- en Congrescentrum

Antropia is een bijzondere congreslocatie en bevindt zich op het prachtige Landgoed de Reehorst. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen zit Antropia in de genen. Er wordt al meer dan 15 jaar op basis van de Triple P-gedachte gewerkt: People, Planet, Profit. Het streven naar een harmonieuze balans tussen deze drie elementen staat centraal in haar ondernemen.

Evenementen & feesten
Heeft u iets te vieren en bent u op zoek naar een bijzondere locatie? Antropia leent zich uitstekend voor zowel zakelijke als particuliere evenementen. Of het nu gaat om een borrel, jubileum, biologische BBQ of andere feestelijke gelegenheid. Antropia verzorgt uw event tot in de puntjes en denkt in samenwerking met Regardz graag met u mee over de invulling. Met de ligging pal naast NS Station Driebergen en aan de A12 is Antropia een voor iedereen gemakkelijk te bereiken locatie. En dat is wel zo handig met relaties, vrienden en familie die vaak overal vandaan komen. Met het prachtige Landgoed de Reehorst als achtertuin heeft u niet alleen een prachtig uitzicht, maar kunt u bovendien ook allerlei buitenactiviteiten onderdeel maken van uw feestelijk programma.

Zalen
Bij Antropia vindt u een diversiteit aan zalen. De congreszaal is bij uitstek geschikt voor groepen tot 300 personen en is gemakkelijk te combineren met de foyer en omliggende subzalen. Alle vergaderzalen hebben natuurlijk daglicht en bieden uitzicht over het prachtige Landgoed de Reehorst.

Eten & Drinken
U kunt bij Antropia in alle rust genieten van ambachtelijk bereide gerechten uit de biologische keuken. In het vernieuwde restaurant, op het mooie landgoedterras, in een vergaderzaal of ergens tussen de bomen op Landgoed de Reehorst. De koks maken gebruik van lokale ingrediënten van het seizoen. Dat betekent: vers, zuiver, zonder kunstmatige geur-, kleur en smaakstoffen, maar ook met respect voor dier en milieu geproduceerd. Het EKO-keurmerk Horeca bewijst dat u eet in een restaurant dat hierin koploper is. De mogelijkheden op het gebied van eten en drinken zijn zeer gevarieerd en kunt u uiteraard afstemmen op uw eigen wensen, passend bij uw bijeenkomst.

Bereikbaarheid
Antropia bevindt zich op Landgoed de Reehorst, pal naast NS-station Driebergen-Zeist, en is slechts 500 meter verwijderd van de afslag Driebergen aan de A12. U kunt gratis parkeren op de vernieuwde parkeerweide van Landgoed de Reehorst. U kunt echter ook tegen een gereduceerd tarief NS-retourtickets bij Antropia bestellen.

Meer informatie? Vrijblijvende offerte? 
Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar ons gratis nummer 0800-250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

Antropia

Vraag offerte aan

Adres:

Hoofdstraat 8
3972 LA, Driebergen

Contactgegevens:

0800-250 60 60 (gratis)

Antropia beschikt over een grote diversiteit aan zalen voor groepen van 2 tot 300 personen

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE