Vergaderen of een evenement organiseren in het midden van het land? Op Regardz.nl vindt u verschillende bijzondere vergader- en evenementenlocaties in Utrecht die net dat beetje extra toevoegen aan uw bijeenkomst. Wilt u een vergaderlocatie in Utrecht of Amersfoort dichtbij het centraal station? Of toch een bijzondere vergader- en evenementenlocatie iets meer in het groen gelegen in de provincie Utrecht? Op Regardz.nl vindt u alle locaties op een rijtje. Als u uw bijeenkomst bij Regardz reserveert, bent u verzekerd van een geslaagde bijeenkomst.

Op Regardz.nl kunt u gemakkelijk en snel uw bijeenkomst online reserveren. Wilt u ook 24/7 online uw bijeenkomsten kunnen reserveren en beheren? Registreer u dan in de online omgeving ‘MyZone’. Hier kunt u in slechts vier stappen reserveren bij verschillende locaties door heel Nederland. Heeft u toch niet helemaal de juiste locatie gevonden die u zocht? Neem dan gerust contact met ons op. Eigenlijk willen wij nooit meer Neen zeggen. Zelfs voor de meest onmogelijke wens is er eigenlijk altijd een Ja. Natuurlijk kunt u ook altijd online een offerte aanvragen.

Dit is slechts een selectie van de mogelijkheden. Waar u ook wilt bijeenkomen, we regelen het graag voor u. Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Mail dan naar MeetingExpert@regardz.nl of bel gratis naar 0800-250 60 60.