Theater Buitensoos

De congres- en evenementenlocatie van Zwolle

Daarom

boekt u deze locatie
  • Een professionele en ruime zaal met comfortabele theaterstoelen die in elke gewenste opstelling geplaatst kunnen worden
  • Led-verlichting en professioneel geluid
  • Capaciteit tot 1250 personen
  • Tevens bioscoopzaal voor besloten filmavonden

Locatiespecialist

Patricia Wolf

Theater Buitensoos

Theater Buitensoos is dé congres- en evenementenlocatie van Zwolle. Het is een professionele en ruime zaal met comfortabele theaterstoelen die in elke gewenste opstelling geplaatst kunnen worden en is daarom dé plek voor elk soort congres of evenement. Theater Buitensoos bevindt zich in de Nieuwe Buitensociëteit Zwolle.

Met een capaciteit tot 1250 personen is deze ruimte uitstekend geschikt voor congressen, productpresentaties, personeelsfeesten, lezingen en seminars. Kleiner gezelschap? Geen probleem! Dankzij de flexibele indeling is de ruimte ook zeer geschikt voor kleinere bijeenkomsten zoals een receptie of reünie. Indrukwekkend groot of intiem klein. Alles kan. De sfeer en ruimte kunnen geheel aangepast worden aan uw wensen. Led-verlichting, professioneel geluid en een flexibele indeling zorgen voor de uitstraling die bij u en uw evenement past. Het team heeft alle ervaring en deskundigheid in huis om het evenement aan uw wensen aan te passen. En uiteraard staan ze garant voor gastvrije bediening en hoogwaardige catering.

Bereikbaarheid 
60 stappen van station Zwolle;
Goed bereikbaar met de auto;
Vijf minuten van af snelweg A28;
Parkeergarage en -terrein aanwezig (€1,80 per 60 minuten en €9,00 per dag);
Op 5 minuten loopafstand van binnenstad Zwolle.

Evenementen en feesten
Evenement of feest? Theater Buitensoos maakt uw evenement of feest onvergetelijk. Gasten komen binnen en voelen zich welkom. Vereerd misschien wel. De sfeer, de ruimte, het eten, de bediening, het entertainment: alles moet precies kloppen om die onvergetelijke indruk achter te laten. Wij hebben de ervaring, de ruimte en het netwerk om uw ideeën in te vullen.

Trouwen
Theater Buitensoos biedt vele aspecten die jullie huwelijksdag tot een onvergetelijke dag maken. Theater Buitensoos is een unieke theaterzaal met een flexibele opstelling. De comfortabele theaterstoelen kunnen in elke gewenste opstelling geplaatst worden. Heeft u liever een grote dansvloer is dit ook geen probleem! Jullie zijn van harte welkom om een afspraak te maken om de locatie te bezichtigen.

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?
Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Belt u naar 038 - 426 02 60 of stuur een e-mail naar: welkom@theaterbuitensoos.nl.

Theater Buitensoos

Vraag offerte aan

Adres:

Stationsplein 1

8011 CW Zwolle

Contactgegevens:

038 - 426 20 60

Indrukwekkend groot of intiem klein. Alles kan.

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE