Resort Bad Boekelo

Vergaderen in een oase van rust bij Resort Bad Boekelo

Daarom

boekt u deze locatie
  • Gelegen op 23ha eigen grond
  • Makkelijk te bereiken via de A1 en A35
  • Alles onder 1 dak
  • 350 gratis parkeerplaatsen
  • Twentse gastvrijheid

Manager Meeting Experts

Maura Welling

Resort Bad Boekelo

Omringd door een uitgestrekte, wijde plattelandsomgeving en stille weggetjes is Resort Bad Boekelo een oase van rust. Vergaderen kan hier rustig, zonder hectische drukte en is uitstekend te combineren met één of meerdere MICE activiteiten.

Ontspan tijdens uw verblijf
Vooraf kunt u ervoor kiezen om een rustgevende boswandeling in te plannen waarbij u tot bezinning komt en uw geest de ruimte kunt geven om tot nieuwe ontwikkelingen te komen. Combineer uw verblijf met de wellness faciliteiten in het hotel of geniet van een potje golf op de lokale golfbaan. 

Actieve bezienswaardigheden
Heeft u behoefte aan een actieve bezigheid en wilt u zich even terugtrekken uit de werksfeer? Er is volop bedrijvigheid in de omgeving. Op slechts 10 kilometer afstand van Resort Bad Boekelo is de bruisende binnenstad van Enschede te vinden. Een bezoek aan deze gezellige en levendige stad is zeker de moeite waard. 

Arrangementen
Vergaderingen, congressen, beurzen en incentives zijn uitstekend te combineren met de vele geestverruimende en rustgevende activiteiten. De locatie biedt een aantal vergaderarrangementen waarbij u een verscheidenheid aan activiteiten met elkaar kunt combineren. 

Bereikbaarheid
Het hotel is prima te bereiken vanaf de snelweg, komende vanaf de A1 naar de A35 bent u binnen 10 minuten bij het hotel.

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?
Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar ons gratis nummer 0800-250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

Resort Bad Boekelo

Vraag offerte aan

Adres:

Oude Deldenerweg 203
7548 PM Boekelo / Enschede

Contactgegevens:

0800-250 60 60 (gratis)

In dit luxe 4 sterrenhotel geniet u van de mooiste kamers en zalen van Overijssel

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE