Postillion Hotel Deventer

Stijlvol viersterrenhotel gelegen in de prachtige omgeving van Overijssel

Daarom

boekt u deze locatie
  • Green Key Gold certificaat (milieubewust)
  • 5 vergaderhamers, toegekend door de congres- en vergaderclassicficatie
  • Moderne locatie
  • Rolstoelvriendelijk

Meeting Expert

Ferdi Steenbrink

Postillion Hotel Deventer

Postillion Hotel Deventer ligt tussen de snelweg A1 en de IJssel, beschikt over 15 multifunctionele vergaderruimten met een maximum capaciteit van 300 personen. Het eigen parkeerterrein biedt plaats voor alle gasten en overnachten is ook mogelijk in één van de 93 moderne hotelkamers.

Postillion Hotel Deventer maakt op uw gasten de juiste indruk. De viersterren locatie, gelegen tussen de snelweg A1 en de IJssel, beschikt over 15 multifunctionele vergaderruimten met een maximum capaciteit van 300 personen. Zo is de locatie geschikt voor diverse doeleinden. De luxe boardrooms, geschikt voor meetings tot 12 personen, bieden alle faciliteiten om uw vergadering perfect te laten verlopen en ook voor grotere congressen en beurzen bent u hier aan het juiste adres. Voor alle bijeenkomsten staat de meeting host van Postillion Hotel Deventer klaar om alle gasten te ontvangen en gedurende de dag te begeleiden. 

Zalen
Vergaderen in Postillion Hotel Deventer doet u met alle plezier; de 15 luxe en moderne vergaderzalen zijn van alle gemakken voorzien. De vergaderzalen verschillen in grootte, met een capaciteit van 5 tot 250 personen, waardoor de locatie tegemoet kan komen aan al uw wensen en doelen. Elke ruimte komt uit in een foyer, hier kunt u neerstrijken op diverse zitplekken. In de foyer vindt u tevens koffie- en theefaciliteiten, (fruit)water en Postillions Brainfood. Want vergaderen is topsport en Brainfood stimuleert de hersenen voor een optimale concentratie. Dit is inbegrepen in uw vergaderarrangement.

Eten & drinken
Naast vergaderen bent u in Postillion Hotel Deventer ook welkom voor een heerlijk gerecht. Ontbijt, lunch, diner en borrel: voor elk moment van de dag staat de keukenbrigade, onder leiding van de Chef kok Richard de Vegt, voor u klaar.  De menukaart is uitgebreid en de gerechten zijn altijd dagvers en passend bij het seizoen. De locatie speelt ook wat betreft eten en drinken graag in op uw wensen en behoeften.

Bereikbaarheid
Postillion Hotel Deventer ligt aan de snelweg A1 en beschikt over een eigen parkeerterrein. Hier is voldoende gratis parkeerruimte om al onze gasten te kunnen ontvangen.

Meer informatie? Direct online reserveren?
Deze locatie is direct online te reserveren via de oranje button: Beschikbaarheid & prijs. Meer informatie? Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar ons gratis nummer 0800-250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

Postillion Hotel Deventer

Vraag offerte aan

Adres:

Deventerweg 121

7418 DA Deventer

Contactgegevens:

0800-250 60 60 (gratis)

De 15 luxe en moderne vergaderzalen zijn van alle gemakken voorzien

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE