Nieuwe Buitensociëteit Meeting Center Zwolle

De evenement- en congreslocatie van Zwolle en omstreken

Daarom

boekt u deze locatie
  • De 32 zalen bieden alles wat uw bijeenkomst nodig heeft
  • 60 stappen van station Zwolle
  • Alle ruimtes zijn flexibel in te delen
  • Capaciteit van 2 tot 1250 personen

Manager Meeting Experts

Maura Welling

Gastenwaardering 8.1

Scoreverdeling
Algemene indruk 8.0
Bereikbaarheid 8.5
Inrichting van de zaal 7.6
Lunch en/of diner 8.1
Gastvrijheid medewerkers 8.3

Gebaseerd op 1900 reviews.
De reviews zijn door onze gasten geschreven na hun bijeenkomst.

Nieuwe Buitensociëteit Meeting Center Zwolle

Nieuwe Buitensociëteit Meeting Center biedt grenzeloze mogelijkheden. Deze congres- en eventlocatie leent zich uitstekend voor uiteenlopende bijeenkomsten: van kort overleg, brainstorm of vergadering tot groot congres, evenement of feest. De bijzondere theaterzaal is voorzien van alle moderne theaterfaciliteiten en mede daarom zeer gewild. Ook de andere dertig zalen bieden alles wat uw bijeenkomst nodig heeft: van gratis wifi en goede koffie tot vakkundig personeel en uitstekende catering. Welkom bij de Nieuwe Buitensociëteit Meeting Center!

Eten & drinken
Nieuwe Buitensociëteit Meeting Center heeft een ambitieuze keukenbrigade die niets liever wil dan uw verwachtingen overtreffen. Van gebak bij de koffie tot snelle broodjeslunch of uitgebreid lunchbuffet, van powerbreak tot verzorgde borrel. Wilt u iets bijzonders? Neem vooral contact met ons op en wij kijken met u naar de mogelijkheden. 

Multifunctionele zalen
Nieuwe Buitensociëteit Meeting Center heeft flexwerkplekken, 30 kleine en grote zalen: alles voor uw bijeenkomst. Natuurlijk is Nieuwe Buitensociëteit Zwolle volledig voorzien van alle moderne middelen voor werk of vergadering. De zalen zijn voorzien van daglicht, een moderne inrichting, comfortabel meubilair, wifi en een meetingkit. Verder zijn de ruimtes flexibel in te delen. Of u nu komt met twee personen of met 1250: uw bijeenkomst is hier in goede handen.

Evenementen en feesten
Evenementenlocatie Nieuwe Buitensociëteit Meeting Center is geschikt voor grote feesten en evenementen tot wel 1250 personen. Bij de organisatie daarvan zetten wij graag de puntjes op de i. De sfeer, de ruimte, het eten, de bediening, het entertainment: alles moet precies kloppen voor een onvergetelijk event. Of het nou gaat om een bedrijfspresentatie, personeelsfeest, klantendag, theatervoorstelling of een filmavond: bij Nieuwe Buitensociëteit Zwolle kan het allemaal.

Bereikbaarheid
60 stappen van station Zwolle;
vijf minuten van af snelweg A28;
goed bereikbaar met de auto;
parkeergarage en -terrein aanwezig (€ 1,80 per 60 minuten en € 9,00 per dag);
op 5 minuten loopafstand van binnenstad Zwolle.

Meer informatie? Direct online reserveren?
Deze locatie is direct online te reserveren via de oranje button: Beschikbaarheid & prijs. Meer informatie? Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar ons gratis nummer 0800-250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

Buitensociëteit Zwolle

Vraag offerte aan

Adres:

Stationsplein 1

8011 CW Zwolle

Contactgegevens:

0800-250 60 60 (gratis)

De zalen zijn voorzien van daglicht,een moderne inrichting, comfortabel meubilair, wifi en een meetingkit.

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE