Lumen Hotel & Events

Multifunctioneel evenementencomplex

Daarom

boekt u hier
  • Uitstekende bereikbaarheid (A28 vlakbij)
  • Genoeg (gratis) parkeergelegenheid
  • Unieke locatie in de thuishaven van PEC Zwolle
  • Locatie voor 2 tot 2000 personen
  • Veel ruimtes met vele mogelijkheden

Meeting Expert

Leotine Nieberg - van de Pol

Lumen Hotel & Events

Het Lumen Hotel & Events in Zwolle is het alles-in-één multifunctionele evenementencomplex voor spraakmakende events, congressen, beurzen, vergaderingen, feesten en meer! Gevestigd in het IJsseldelta stadion, de thuishaven van eredivisieclub PEC Zwolle.

Zalen
Lumen Hotel & Events beschikt over meetingrooms, businessclub lounges, skyboxen en de ruimtes in Hotel Lumen en het Bluefinger Restaurant. 

Eten & Drinken
Een heerlijke lunch tijdens uw bijeenkomst? Voor zowel zakelijke als informele diners of borrels bent u bij het Bluefinger Restaurant aan het juiste adres.

Evenementen & Feesten
Een jaren 80 dansfeest, trouwdag, een schoolfeest of een reünie? Het centrale plein kan in elk gewenst thema worden aangekleed. In het Lumen Hotel & Events wordt het een onvergetelijke avond én... nacht. De locatie beschikt over een nachtvergunning dus het feest kan zo lang duren als u maar wilt.

Trouwen
Op zoek naar een geweldige en verrassende locatie voor uw trouwdag? Lumen Hotel & Events is hiervoor het juiste adres én een officiële trouwlocatie van de gemeente Zwolle! Geef het jawoord op de middenstip van PEC Zwolle, de receptie in een businessclub lounge, het diner in restaurant Bluefinger en het feest op het evenementenplein.  

Kamers
Overnachten in een luxe viersterrenhotel Lumen, met 125 ‘state-of-the-art’ hotelkamers en suites. De kamers zijn royaal van opzet, modern ingericht en voorzien van alle gewenste faciliteiten.

Meer informatie? Offerte aanvragen?
Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar ons gratis nummer 0800 – 250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

Lumen Hotel & Events

Vraag offerte aan

Adres:

Stadionplein 20
8025 CP Zwolle

Contactgegevens:

0800-250 60 60 (gratis)

Lumen Hotel & Events in Zwolle is het alles-in-één multifunctionele evenementencomplex

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE