Landgoed de Wilmersberg

Een voormalig landhuis met uitzicht over de natuurrijke omgeving

Loading…

Daarom

boekt u hier
  • De ligging midden in de natuur is uniek
  • Een gevoel van thuiskomen
  • Verschillende vergaderzalen met privéterras
  • Green Key Goud gecertificeerd
  • Officiële trouwlocatie van de gemeente Losser

Manager Meeting Experts

Maura Welling

Landgoed De Wilmersberg

De ligging van het voormalige landhuis van de Twentse textielfamilie Blijdenstein, op 14 hectare landgoed midden in de natuur, is uniek. Het uitzicht bestaat uit het schilderachtige glooiende en het groene Twents landschap, met hier en daar tevreden grazende koeien. De Wilmersberg is een bestemming op zich. 

De 61 hotelkamers zijn modern, landelijk ingericht en geven een gevoel van thuiskomen. Geniet in de lounge of op het terras van een goed glas wijn, trek uw baantjes in het zwembad en kom even lekker bij in de sauna.

Vergaderzalen
De 6 inspirerende vergaderzalen kijken stuk voor stuk uit over het landgoed, iedere zaal beschikt over moderne audiovisuele apparatuur en een privéterras. Deze zalen bieden capaciteit voor maximaal 100 personen.

Eten & Drinken
In de gezellige lounge, het restaurant of op het terras geniet u niet alleen van lekkere gerechten, maar ook van het uitzicht op het Twents landschap. Seizoensgebonden gerechten en verse ingrediënten worden zorgvuldig gecombineerd.

Evenementen & Feesten
De Wilmersberg staat in de regio bekend als dé locatie voor een bruiloft of een groot feest. Zowel binnen als buiten heeft u alle ruimte. De multifunctionele ruimtes van het landgoed zijn geschikt voor diverse doeleinden. Van productpresentaties, receptie of diner tot een spetterende feestavond. Het landgoed van maar liefst 14 hectares groot, biedt vele mogelijkheden voor uw evenement of feest.

Trouwen
Landgoed De Wilmersberg is een officiële trouwlocatie van de gemeente Losser. U kunt hier uw huwelijk (buiten op het landgoed) laten voltrekken, maar ook is het een uitstekende plek om uw receptie, diner en feestavond te houden.

Kamers
Overnachten bij Landgoed De Wilmersberg is een belevenis op zich. Elk van de 61 kamers biedt een fantastisch uitzicht over de natuurrijke omgeving. De comfortabele hotelkamers en gezellige suites zijn modern en landelijk ingericht en voorzien van alle comfort en gratis wifi. 

Meer informatie? Direct online reserveren?
Deze locatie is direct online te reserveren via de oranje button: Beschikbaarheid & prijs. Meer informatie? Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar ons gratis nummer 0800-250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

De Wilmersberg

Vraag offerte aan

Adres:

Rhododendronlaan 7

7587 NL De Lutte

Contactgegevens:

0800-250 60 60 (gratis)

Het uitzicht bestaat uit het schilderachtige glooiende en het groene Twents landschap

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE