Fletcher Hotel-Restaurant Steenwijk

Veelzijdige locatie voor elk soort bijeenkomst

Daarom

boekt u deze locatie
  • Uitermate geschikt voor mooie wandelingen en prachtige fietstochten
  • Schitterende omgeving bestaande uit prachtige meren, uitgestrekte heidevelden en bossen
  • Een scala aan mogelijkheden voor uw bijeenkomst

Assistent Manager Meeting Experts

Ferdi Steenbrink

Hotel-Restaurant Steenwijk

Hotel-Restaurant Steenwijk is prachtig gelegen en uitermate geschikt voor mooie wandelingen en prachtige fietstochten. Het hotel is centraal gelegen aan het knooppunt van een uitgebreid fietsroutenetwerk en wordt omringd door een schitterende omgeving bestaande uit prachtige meren, uitgestrekte heidevelden en bossen.

Het hotel beschikt onder anderen over een sfeervolle à la carte restaurant, een gezellige bar en een fitnessruimte. Er zijn meerdere zalen beschikbaar met een capaciteit van 20 t/m 450 personen, die voorzien zijn van moderne faciliteiten.  Hierdoor zijn ze uitermate geschikt voor vergaderingen, feesten en partijen, bruiloften en seminars. 

Zalen
De veelzijdigheid van Hotel-Restaurant Steenwijk biedt een scala aan mogelijkheden voor het organiseren van vergaderingen, trainingen, presentaties en congressen tot een maximum van 450 personen in theateropstelling. Hotel-Restaurant Steenwijk beschikt over 5 multifunctionele zalen voor groepen tot 450 personen. Elke zaal beschikt over daglicht en is voorzien van audiovisuele middelen.

Eten & drinken
U kunt genieten van lekkere gerechten uit de Hollandse en internationale keuken. Ook voor een uitgebreide lunch, een borrelhapje of voor een kop koffie met gebak kunt u bij Hotel-Restaurant Steenwijk terecht. De medewerkers adviseren u graag, want persoonlijke service staat voorop.

Evenementen & feesten
Een uitgebreide High Tea, een sfeervol diner, gezellige receptie of een spetterende feestavond? Het hotel heeft een ruim aanbod aan diverse zalen met een capaciteit van 20 tot 500 gasten. Tevens beschikt het over een sfeervol restaurant, een gezellige bar en een uitstekende keuken. Kortom, het zal u aan niets ontbreken. Door jarenlange ervaring in het organiseren van uiteenlopende feesten en partijen bent u bij Hotel Steenwijk aan het juiste adres.

Kamers
Hotel-Restaurant Steenwijk beschikt over 36 luxe kamers uitgerust met douche. Het hotel beschikt ook over aangepaste kamers voor minder valide en familie kamers met connecting doors. 

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?
Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar ons gratis nummer 0800-250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

Hotel-Restaurant Steenwijk

Vraag offerte aan

Adres:

Woldmeentherand 15

8332 JE Steenwijk

Contactgegevens:

0800-250 60 60 (gratis)

Het beschikt over een sfeervol restaurant, een gezellige bar en een uitstekende keuken

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE