Fletcher Hotel-Restaurant Sallandse Heuvelrug

Vergaderen in de dichte bossen van het Twentse landschap

Daarom

boekt u deze locatie
  • Omgeven door de prachtige natuur en bossen 
  • Uitstekende mogelijkheden om in alle rust te vergaderen
  • 9 multifunctionele vergaderzalen voor groepen tot 240 personen
  • 54 luxe tweepersoonskamers

Meeting Expert

Leotine Nieberg- van de Pol

Hotel-Restaurant Sallandse Heuvelrug

Hotel-Restaurant Sallandse Heuvelrug ligt in het Overijsselse Rijssen-Holten, ver weg van alle drukte maar zeer goed bereikbaar (op slechts 5 minuten afstand van de A1) met gratis parkeergelegenheid. Omgeven door de prachtige natuur en bossen van natuurgebied De Sallandse Heuvelrug en de Holterberg, vormt dit hotel een ideale uitvalsbasis om te genieten van rust en ruimte. Een lange fiets- of wandeltocht door Overijssel, een bezoekje aan de gezellige steden Deventer, Almelo of Hengelo, of een ontspannen dagje in het hotel, het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Zalen
Het hotel biedt uitstekende mogelijkheden om in alle rust te vergaderen midden in de dichte bossen van het Twentse landschap. De 9 vergaderzalen hebben een flexibele indeling en bieden uiteenlopende mogelijkheden voor vergaderingen, presentaties, congressen, trainingen en evenementen tot 240 personen.  Alle zalen beschikken over daglicht en airconditioning. Bij Hotel-Restaurant Sallandse Heuvelrug vergadert u in een groene en natuurlijke omgeving en geniet u van vele faciliteiten.

Eten & drinken
Nadat u heeft genoten van de natuur, kunt u genieten in de gezellige bar of zodra het weer het toelaat ook op het terras.  In het moderne restaurant ervaart u een hartelijk ontvangst. U vindt hier een uitgebreide kaart met heerlijke gerechten geïnspireerd door de klassiek, Franse keuken gecombineerd met invloeden uit de Sallandse streek.

Evenementen & feesten
Niet alleen uw bruiloft of een jubileum daarvan, maar ook diverse andere gelegenheden zijn het waard om uitbundig te vieren. Denk bijvoorbeeld eens aan verjaardagen, doopfeesten, recepties, babyshowers etc. Er is altijd wel een reden voor een feestje. De unieke locatie, uitstekende service en goede kwaliteit van Hotel-Restaurant Sallandse Heuvelrug maken uw feest tot een groot succes. 

Trouwen in Twente
Trouwen is een bijzonder moment in uw leven, een belofte om voor elkaar te zorgen en er altijd voor elkaar te zijn. Uw huwelijksdag is dan ook één van de mooiste dagen van uw leven, waar aan veel zorg en aandacht moet worden besteed. Hotel-Restaurant Sallandse Heuvelrug neemt u, als één van de mooiste trouwlocaties in Overijssel, graag een stukje zorg uit handen.

Omgeven door de prachtige natuur en bossen van natuurgebied De Sallandse Heuvelrug en de Holterberg, vormt dit hotel het ideale decor voor uw huwelijksdag.

Kamers
Hotel-Restaurant Sallandse Heuvelrug beschikt over 54 luxe tweepersoonskamers.

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?
Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar ons gratis nummer 0800-250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

Sallandse Heuvelrug

Vraag offerte aan

Adres:

Burgemeester Knottenbeltlaan 77

7461 PA Rijssen

Contactgegevens:

0800-250 60 60 (gratis)

Een ideale uitvalsbasis om te genieten van rust en ruimte.

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE