Art & Wellness Huis ten Wolde

Luxe en unieke locatie in een bosrijke omgeving voor al uw activiteiten

Daarom

boekt u deze locatie
  • Landelijk Gelegen
  • Culinair
  • Inspirerende locatie
  • Huiselijke Sfeer
  • Erg gastvrij

Manager Meeting Experts

Leotine Nieberg-van de Pol

Art & Wellness Huis ten Wolde

In een bosrijke omgeving, aan de voet van de Woldberg bent u altijd welkom voor een verblijf in gastenverblijf Huis ten Wolde. Overnachten & vergaderen in het midden van de ‘driehoek’ Drentse hei, Friese meren en het Nationaal Park Weerribben-Wieden. Huis ten Wolde is de perfecte uitvalsbasis voor uw activiteiten. 

Eten en drinken
Ervaar gastvrijheid, professionaliteit en kwaliteit op elk moment van de dag met lunch, diner of borrel in de Huiskamer van Huis ten Wolde. De brasserie bevindt zich in de huiskamer, waar u kunt ontspannen bij de open haard, met bijvoorbeeld een heerlijke lunch of kopje koffie met heerlijke huisgemaakte appeltaart. 

Zalen
Voor al uw zakelijke bijeenkomsten bent u bij Huis ten Wolde op het juiste adres. De locatie biedt een top mogelijkheid voor vergaderingen, (meerdaagse) trainingen en workshops, alsmede bedrijfsfeesten en recepties. In de bosrijke omgeving kunt u intensief bezig zijn met sportieve en spannende samenwerkingsopdrachten. Ook voor families en vriendengroepen biedt Art & Wellness huis Ter Wolde keus uit talrijke leuke activiteiten en uitjes.

Kamers
Bijzonder verblijven kan in een van de kamers in het hotel. De comfort kamer heeft een buitenterras waar u heerlijk kunt genieten van het uitzicht op de uitgestrekte weilanden of het wellness terras. De comfort plus kamer heeft een schuin dak. Bij deze kamer geniet u van uitzicht over de landerijen of bos.

Trouwen
Huis ten Wolde is een officiële trouwlocatie en daarom is het ook mogelijk om hier uw huwelijk officieel te laten voltrekken. Het team van Huis ten Wolde staat voor u klaar om iedereen te ontvangen en te laten genieten van gastvrijheid op het hoogste niveau.

Bereikbaarheid
Huis ten Wolde is makkelijk te bereiken met de auto vanaf de A32. Het openbaar vervoer reist het makkelijkst naar station Steenwijk. Vanaf daar is het 5 minuten met de Taxi.

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?
Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar ons gratis nummer 0800-250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

Huis ten Wolde

Vraag offerte aan

Adres:

Onderduikersweg 6
8346 KP, De Bult (nabij Steenwijk, Giethoorn)

Contactgegevens:

0800-250 60 60 (gratis)

Ook voor bedrijfsfeesten en recepties bent u bij de locatie aan het juiste adres

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE