Aparthotel Delden

Bijeenkomen in het gemoedelijke en gastvrije Twente

Loading…

Daarom

boekt u hier
  • Rustig gelegen

  • Diverse sportieve faciliteiten

  • 9 Holes golfbaan

Assistent Manager Meeting Experts

Ferdi Steenbrink

Aparthotel Delden

Op zoek naar een ongedwongen hotel in Twente? Goed bereikbaar en toch midden in de natuur? Met Aparthotel Delden kiest u voor warmte, gezelligheid en persoonlijke aandacht. Met hotelkamers- en suites, gezellige bar, restaurant en een scala aan sport- en ontspanningsfaciliteiten, biedt Aparthotel Delden de ideale setting voor een kort of lang verblijf.

Evenementen & feesten
Een pittig personeels- of familiefeest bouwt u in Aparthotel Delden. De locatie verzorgt graag uw evenement van A tot Z, van begin tot eind. De grote variatie aan sportieve faciliteiten en de op maat gemaakte programma’s zorgen voor een spraakmakend evenement.
Er zijn verschillende arrangementen met veel leuke activiteiten. Indien nodig maakt de locatie voor u een arrangement op maat.

Zalen
Met hotel, restaurant, bar en allerhande activiteiten onder één dak hoeft u met uw gasten nog maar naar één locatie. Ideaal voor wanneer u een meerdaagse training organiseert! In samenwerking met Regardz stelt Aparthotel Delden graag een op maat gemaakt arrangement voor u samen. Bijvoorbeeld hotelovernachting, een heerlijk buffet en daarna een golfclinic of tennistoernooi.

Kamers
Het hotel beschikt over 62 comfortabele hotelkamers, suites en groepskamers.

Bereikbaarheid
Aparthotel Delden is centraal gelegen, in de Hof van Twente, tegen de stedenband Enschede, Hengelo en Almelo, dicht bij de A1 en A35.

Via het openbaar vervoer is de locatie ook gemakkelijk te bereiken. Hoewel Delden een NS-station heeft raadt de locatie treinreizigers komende vanaf richting Amersfoort -Deventer aan om uit te stappen op station Hengelo en vandaar de treintaxi te nemen.

Meer informatie? Offerte aanvragen?
Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar ons gratis nummer 0800 – 250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

Aparthotel Delden

Vraag offerte aan

Adres:

Sportlaan 7
7491 DG, Delden

Contactgegevens:

0800-250 60 60 (gratis)

De locatie verzorgt graag uw evenement van A tot Z, van begin tot eind

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE