Bent u op zoek naar een vergaderlocatie of een congreslocatie in Zwolle en omgeving? Dan bent u bij Regardz aan het juiste adres. Op Regardz.nl vindt u uiteenlopende locaties met allemaal bijzondere eigenschappen. Van vergaderlocaties in het groen tot aan congreslocaties met een theatrale allure, u vindt ze bij Regardz. U kunt zelf de meest geschikte locatie kiezen die past bij uw bijeenkomst. Regardz zorgt ervoor dat de bijeenkomst tot in de puntjes is geregeld.

Op Regardz.nl kunt u gemakkelijk en snel uw bijeenkomst online reserveren. Wilt u ook 24/7 online uw bijeenkomsten kunnen reserveren en beheren? Registreer u dan in de online omgeving ‘MyZone’. Hier kunt u in slechts vier stappen reserveren bij verschillende locaties door heel Nederland. Heeft u toch niet helemaal de juiste locatie gevonden die u zocht? Neem dan gerust contact met ons op. Eigenlijk willen wij nooit meer Neen zeggen. Zelfs voor de meest onmogelijke wens is er altijd een Ja. Natuurlijk kunt u ook altijd online een offerte aanvragen.

Dit is slechts een selectie van de mogelijkheden. Waar u ook wilt bijeenkomen, we regelen het graag voor u. Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Mail dan naar MeetingExpert@regardz.nl of bel gratis naar 0800-250 60 60.