Studio's Aalsmeer

Één van de meest unieke locaties voor evenementen, vergaderingen, televisieopnames en bedrijfsruimtes

Daarom

boekt u deze locatie
  • Unieke locatie met een verhaal
  • Gunstige ligging - 10 minuten van Schiphol, 15 minuten van Amsterdam
  • Geschikt voor vergaderingen en evenementen tot 2.500 personen
  • Diverse themalocaties, theater en televisiestudio's
  • Imposant theater met een LED-decor van 220 m2 t.b.v. presentaties
  • Eigen parkeergarage met 1.000 parkeerplaatsen

Meeting Expert

Ferdi Steenbrink

Studio's Aalsmeer

Studio’s Aalsmeer: Hét decor voor beurzen, congressen, recepties, productpresentaties en andere evenementen met als gemene deler: Live. De uitgebreide, persoonlijke service en ongekende faciliteiten maken Studio’s Aalsmeer tot een unieke locatie die bij iedere gelegenheid past.

Studio’s Aalsmeer is een locatie met een prachtige, rijke geschiedenis: Ooit begonnen als veilinghuis voor bloemen en uitgegroeid tot een nationaal monument waar Joop van den Ende later zijn televisiestudio’s huisvestte. Live entertainment kreeg hier een hele nieuwe betekenis. Vandaag de dag is Studio’s Aalsmeer een van Nederlands meest unieke locaties voor alles op het gebied van live communicatie, evenementen en entertainment.

Zalen
Studio’s Aalsmeer beschikt over 10 zalen. Deze zalen zijn de Big Apple, het Theater, de Pianobar, Downtown, The Club, Hoek van Holland, Joop van den Ende Boardroom, Studio 5, Studio 2 en Studio 3.

Eten & drinken
De catering van Studio’s Aalsmeer maakt van uw evenement een smaakvolle betekenis. De locatie werkt nauw samen met een aantal professionele cateraars die in staat zijn om op elke locatie uw culinaire wens naar volle tevredenheid in te vullen. Tijdens een beurs, congres of meeting wordt de verzorging van het eten en drinken voor u uit handen genomen. Uw cateringwensen worden besproken en vertaald naar een smaakvol ontbijt, heerlijke lunch, luxe diner of borrel met hapjes. Daarbij kan er rekening gehouden worden met uw voorkeur voor vegetarische of biologische gerechten.

Culinaire concepten op maat:
* Foodstations met Live Cooking
* Seated dinner
* Walking dinner
* Buffet
* BBQ
* Bites
* Sweets

Evenementen en Feesten
De diversiteit in ruimten, sferen, thema’s en afmetingen is bij Studio’s Aalsmeer ongekend. In combinatie met de meest moderne faciliteiten kan er aan ieder evenement een passende invulling worden gegeven. Wist u bijvoorbeeld dat het theater van de locatie recent is voorzien van Nederlands’ grootste LED-schermen van maar liefst 220 m2? Deze geven een geheel nieuwe dimensie aan uw bedrijfspresentatie, productintroductie, feest of congres. Laat u en uw gasten ook verrassen door een passende culinaire invulling en maak van uw evenement een onvergetelijke beleving.

Trouwen
Studio’s Aalsmeer is een trouwlocatie. De verschillende locaties maken het mogelijk de bruiloft zowel intiem als groots te vieren.

Voorzieningen
Studio’s Aalsmeer beschikt over een imposant bewegend LED-scherm (220 m2), een eigen receptie en ontvangstmogelijkheden en en parkeergarage met 1.000 parkeerplaatsen. Tevens beschikt de locatie over gratis wifi.

Bereikbaarheid
Studio’s Aalsmeer ligt op een steenworp afstand van Schiphol, onder de rook van Amsterdam en is zowel met de auto als per openbaar vervoer uitstekend te bereiken. Er kan gebruik worden gemaakt van de uitgebreide parkeermogelijkheden op het eigen terrein van de locatie.

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?
Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar ons gratis nummer 0800-250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

Studio's Aalsmeer

Vraag offerte aan

Adres:

Van Cleeffkade 15
1431 BA, Aalsmeer

Contactgegevens:

0800-250 60 60 (gratis)

Voor iedere gelegenheid is er bij Studio's Aalsmeer een geschikte zaal aanwezig

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE