Room Mate Aitana

Designhotel met stijlvolle kamers in het centrum van Amsterdam

Daarom

boekt u deze locatie
  • Zalen met daglicht, floor to ceiling ramen 
  • Hotelkamers vanaf 30 m2 
  • WIMATE, hiermee heeft u niet alleen toegang tot WiFi in het gehele hotel maar ook in de stad!
  • Ontbijt tot 12:00 uur

Manager Meeting Experts

Maura Welling

Room Mate Aitana

Wat maakt uw event of verblijf perfect? Is het nou de onvergetelijke locatie, of toch meer het gevoel wat u krijgt als u ergens binnenloopt? Bij Room Mate Aitana wordt dit gecombineerd! Aitana is gelegen in de stad Amsterdam op een unieke locatie, op 10 minuten lopen van Centraal Station en de altijd gezellige Jordaan!

Zalen
Room Mate Aitana beschikt over 7 multifunctionele zalen. Of u nou voor een boardmeeting gaat of voor een product presentatie, alles is mogelijk. De locatie kan tot maximaal 120 personen in een theater opstelling plaatsen.

Eten & drinken
Het restaurant is vrijwel de hele dag open en u kunt er terecht voor ontbijt, koffie, lunch, borrel, diner en meer. Zowel in het restaurant als in de zomer op het heerlijke terras aan de haven. In deze maritieme en tegelijk stedelijke omgeving kunt u regelmatig genieten van DJ’s, live-muziek en andere evenementen. De keuken is Internationaal met Mediterraanse invloeden.

Evenementen & Feesten
Knallende eindejaarsborrel in de bar, of een spectaculair feest in een zaal met uitzicht op de haven? Waarom niet! Bij Room Mate is het gewoon mogelijk. 

Kamers
Room Mate Aitana is ontworpen door de beroemde interieur architect Tomás Alía, zijn uitdagende design komt ook weer terug in de 285 hotelkamers.

Bereikbaarheid
Of u nou met de trein, boot, auto of fiets komt, het kan allemaal. Room Mate Aitana is gelegen op nog geen 10 minuten loopafstand van het Centraal Station. Daarnaast heeft de locatie naast het hotel beschikking over een haven en een ondergrondse parkeergarage (Interparking).

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?
Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar ons gratis nummer 0800-250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

Room Mate Aitana

Vraag offerte aan

Adres:

IJdok 6
1013 MM Amsterdam

Contactgegevens:

0800-250 60 60 (gratis)

Room Mate Aitana beschikt over 7 multifunctionele zalen.

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE