Postillion Hotel Amsterdam

Moderne locatie in Amsterdam voor alle soorten evenementen

Daarom

boekt u deze locatie
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Ideale ligging
  • Capaciteit tot 1200 personen
  • 17 – te koppelen – zalen
  • Gloednieuwe en moderne locatie.

 

Meeting Expertg

Ferdi Steenbrink

Postillion Hotel Amsterdam

Postillion Convention Centre Amsterdam beschikt over 17 unieke zalen van verschillende afmetingen. Alleen al de grote plenaire zaal van 1000m2 biedt een capaciteit van 1200 personen. Het nieuwe congrescentrum wordt in september 2018 uitgebreid met een hotel, dat ruimte bied voor nog 14 vergaderzalen en 254 hotelkamers. Postillion Convention Centre Amsterdam is het nieuwste Convention Centre van de hotelketen Postillion Hotels. Het Convention Centre beschikt over een grote plenaire zaal, diverse expositieruimten en 17 unieke zalen van verschillende afmetingen. Hierdoor is de locatie geschikt voor zowel kleine vergaderingen als grote congressen.

Eten & Drinken
Net als de hersenen, dienen ook de smaakpapillen geprikkeld te worden. Een culinair intermezzo is dus altijd een goed idee. In het sfeervolle restaurant van de locatie met bar geniet u van lekkere hapjes, seizoensgebonden gerechten en goed uitgevoerde klassiekers. Van een Postillion 12-uurtje tot een coppa di parma met pulled pork of een brochette van eend. Heeft u speciale wensen voor een culinaire middag of avond met uw gezelschap? Postillion Amsterdam inspireert u graag met bijzondere, onalledaagse smaakcombinaties en creatieve gerechten.

Evenementen & Feesten
Postillion Convention Centre Amsterdam heeft alles in huis om uw (internationale) congres of evenement tot een waar succes te maken. Optimale service, hoogwaardige faciliteiten en een passende culinaire omlijsting staan hierbij centraal. De grote plenaire zaal is volledig schaalbaar en de speciale – gloednieuwe - expositieruimte geeft uw congres, evenement, beurs of expositie een krachtige uitstraling. De mogelijkheden bij Postillion Convention Centre Amsterdam zijn eindeloos en graag worden deze mogelijkheden aangepast op de wensen en doelen van de gast.

Zalen
De 17 – te koppelen – vergaderzalen van Postillion Convention Centre Amsterdam bieden talloze mogelijkheden voor vergaderingen voor zowel kleine als grote samenstellingen. Elke vergaderzaal beschikt over hoogwaardige faciliteiten en snelle WiFi en komt uit op een foyer, waar altijd verse koffie en Brainfood klaarstaat. Want, zo stelt Postillion, vergaderen is topsport en Brainfood zorgt voor een optimale stimulatie van de hersenen. 

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?
Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar ons gratis nummer 0800-250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

Postillion Amsterdam

Vraag offerte aan

Adres:

Paul van Vlissingenstraat 8
1096 BK, Amsterdam

 

Contactgegevens:

0800-250 60 60 (gratis)

Postillion Amsterdam heeft alles in huis om uw congres of evenement tot een succes te maken

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE