Planetarium Meeting Center Amsterdam

Verrassende vergaderlocatie midden in het groen

Daarom

boekt u deze locatie
  • Kleinschalige vergader- en congreslocatie voor bijeenkomsten van 2 tot en met 250 personen
  • 24 zaaloplossingen met uitzicht op het groen
  • Uitstekend bereikbaar
  • Capaciteit tot 250 gasten
  • Outdoor mogelijkheden

Assistent Manager Meeting Experts

Ferdi Steenbrink

Gastenwaardering 8.0

Scoreverdeling
Algemene indruk 8.0
Bereikbaarheid 8.0
Inrichting van de zaal 7.7
Lunch en/of diner 8.2
Gastvrijheid medewerkers 8.3

Gebaseerd op 2044 reviews.
De reviews zijn door onze gasten geschreven na hun bijeenkomst.

Planetarium Meeting Center Amsterdam

Planetarium Meeting Center is een vergaderlocatie die natuur, stad en vergaderen in zich verenigt. Of u nu een locatie zoekt voor een kort overleg, brainstorm, congres of evenement: u kunt terecht in het Planetarium. Natuurlijk vindt u er alles wat u nodig heeft voor uw vergadering: van gratis wifi en goede koffie tot vakkundige medewerkers en uitstekende catering. Welkom bij Planetarium Meeting Center! 

Moderne zalen
Planetarium Meeting Center heeft 15 grote en kleine zalen en 3 restaurants. Natuurlijk is deze locatie volledig voorzien van alle moderne middelen voor uw evenement of vergadering. Opvallend detail van deze locatie is dat alle zalen pilaarvrij zijn. Verder hebben alle zalen daglicht en uitzicht op de natuur. De grote zaal biedt capaciteit voor 250 gasten.

Evenementen en feesten
Juist door de ligging in het groen en de ruime restaurants leent Planetarium Meeting Center zich uitstekend als evenementenlocatie. Zowel binnen als buiten heeft u alle ruimte. In overleg met onze Meeting Expert kiest u de ruimtes die passen bij uw evenement. Ook het park zelf kunt u daarbij betrekken. Natuurlijk creëren wij voor uw feest of event een passende culinaire invulling, geheel naar uw wensen verzorgd.

Voorzieningen
Recreatiegebied Gaasperpark: Het park biedt de mogelijkheid om hier te lunchen in de vorm van een picknick, een lange of korte wandeling te maken (routekaarten zijn op de locatie aanwezig), maar ook om teambuilding- en outdoor activiteiten te organiseren. Voor meer informatie kunt u bij onze Meeting Experts terecht. Restaurant Armstrong voor maximaal 150 dinergasten en terras voor maximaal 150 gasten – ideaal voor een zomerse barbecue;
Restaurant Etoile en restaurant Columbus voor respectievelijk 65 en 100 gasten.

Bereikbaarheid
Dichtbij snelweg A9; ruim parkeerterrein (parkeermunt halve dag € 5,00 en voor een hele dag € 7.50. Het dagtarief voor 2018 is vastgesteld op € 8,00) (Navigatiesysteem: Loosdrechtdreef 3, Amsterdam Zuid Oost). De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer: metro 53. Reist u met de bus of metro, dan kunt u uitstappen bij halte Gaasperplas. Bij aankomst op halte Gaasperplas is het nog slechts 1 minuut lopen.

Meer informatie? Direct online reserveren?
Deze locatie is direct online te reserveren via de oranje button: Beschikbaarheid & prijs. Meer informatie? Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar ons gratis nummer 0800-250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

Planetarium Amsterdam

Vraag offerte aan

Adres:

Kromwijkdreef 11

1108 JA Amsterdam

Contactgegevens:

0800-250 60 60 (gratis)

Uitstekende evenementenlocatie door de ligging in het groen en de restaurants

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE